Κόσμος

Σχολείο για Ναζί: Οι μαθητές χαιρετιούνται με “Χάιλ Χίτλερ”!

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η αποκάλυψη ότι ένα λύκειο έχει μετατραπεί σε σχολείο για Ναζί!

Όλα άρχισαν όταν οι γονείς θορυβήθηκαν, βλέποντας τα παιδιά τους να χαιρετούν τους συμμαθητές τους με το “Χάιλ Χίτλερ” και να επικοινωνούν με μηνύματα που περιείχαν ναζιστικά συνθήματα, βρισιές για τους Εβραίους και αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Χίτλερ, όπως “σπουδαίος άνδρας”.

Παράλληλα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες μαθητών 14 και 15 ετών από σχολείο στο Leipzig της ανατολικής Γερμανίας, όπου φορούν μουστάκια του Χίτλερ και χαιρετούν ναζιστικά.

“Αυτές οι συζητήσεις για σχολείο των Ναζί νόμιζα ότι ήταν ένα κακό όνειρο, μέχρι που άνοιξα την εφημερίδα και διάβασα το άρθρο”, δήλωσε 54χρονη μητέρα μαθητή, ενώ ο πατέρας ενός άλλου μαθητή υποστήριξε ότι ο γιος του δέχθηκε επίθεση από ομάδα συμμαθητών του διότι είναι Εβραίος.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναταραχή στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ετοιμάζει νέο σχέδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς μετά τις σφοδρές αντιδράσεις
Οι επικριτές του νόμου λένε πως η κυβέρνηση φαίνεται να προσπαθεί να περιορίσει το έργο υπηρεσιών κατά της διαφθοράς ώστε να προστατεύσει αξιωματούχους
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Πρωτοφανείς διαδηλώσεις στην Ουκρανία κατά του Ζελένσκι για νομοσχέδιο που περιορίζει την αυτονομία των αρχών κατά της διαφθοράς: «Καλώς ήρθατε στη Ρωσία»
Πρόκειται για το πρώτο ξέσπασμα λαϊκής δυσαρέσκειας κατά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
1