Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ταϊλάνδη: Ζηλιάρης πρώην πυροβόλησε τον νέο σύντροφο της συζύγου του στα γεννητικά όργανα και γελούσε

Ταϊλάνδη: Ζηλιάρης πρώην πυροβόλησε τον νέο σύντροφο της συζύγου του στα γεννητικά όργανα και γελούσε

 Ένας ζηλιάρης 37χρονος στην Ταϊλάνδη πυροβόλησε τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του στα γεννητικά όργανα και όταν τον συνέλαβαν… γελούσε. Είπε ωστόσο στους αστυνομικούς ότι ήταν ατύχημα, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε «κατά λάθος». 

Πρόκειται γα τον 37χρονο Bunteurm Oonkaew, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (10.11.2022) εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Chumphon, στη νότια Ταϊλάνδη και πυροβόλησε τον νέο της σύντροφο στην βουβωνική χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου είχε τις αισθήσεις του, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά στα γεννητικά όργανα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να εκφράζουν φόβους ότι μπορεί η βλάβη να είναι μόνιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος γελούσε όταν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. «Μόλις επέστρεψα από τη δουλειά και κάθισα πίνοντας αλκοόλ στο δωμάτιο με την κοπέλα μου. Στη συνέχεια σηκώθηκα, πήρα το όπλο, το οποίο κρατάω στο ντουλάπι. Πέρασα από το σπίτι της πρώην συζύγου μου, οπότε σταμάτησα να μιλήσω μαζί της, αλλά κατά λάθος είχα το όπλο στο χέρι και πάτησα τη σκανδάλη χωρίς να το θέλω» είπε – μεταξύ άλλων – στην κατάθεση του, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Ο Bunteurm Oonkaew ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ατύχημα, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε «κατά λάθος». «Το όπλο εκπυρσοκρότησε και χτύπησε την περιοχή ανάμεσα στα πόδια του Σομτσάι, αλλά δεν ήθελα να το κάνω αυτό» επεσήμανε. «Σοκαρίστηκα κι έτσι έφυγα γρήγορα και έβαλα ξανά το όπλο στη θήκη, όπως πριν και έκλεισα την πόρτα του δωματίου μέχρι να έρθει η αστυνομία» πρόσθεσε.

Ο 37χρονος προφυλακίστηκε ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εάν κριθεί ένοχος, ο Bunteurm θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις