Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Το χαρέμι του Σίλβιο περνάει από κόσκινο

REUTERS
Σφίγγει ο νομικός κλοιός γύρω από τον Καβαλιέρε. Εισαγγελείς του Μιλάνου ζήτησαν να γίνει έρευνα όχι μόνο στα γραφεία του λογιστή του Σίλβιο αλλά και στην ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού στο Αρκορε, έξω από το Μιλάνο.
Επιπλέον, οι δικαστικές αρχές κάλεσαν τον Καβαλιέρε να καταθέσει στις 21, 22 ή 23 Ιανουαρίου, μετά την κλήση σε απολογία που του παραδόθηκε, με τις βαρύτατες κατηγορίες περί «υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων».
 
Ο κ. Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι, μέσω του λογιστή του Τζουσέπε Σπινέλι, διατηρούσε, σε συγκρότημα κατοικιών έξω από το Μιλάνο, ένα «χαρέμι» με 14 νεαρές γυναίκες στις οποίες πλήρωνε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά ώστε να του προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν και η μαροκινή ανήλικη Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή με το ψευδώνυμο «Ρούμπι».
 
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η 17χρονη Μαροκινή βρέθηκε στη βίλα του Αρκορε, την περασμένη άνοιξη, τις ημέρες κατά τις οποίες είχε επισκεφθεί τον Καβαλιέρε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος φέρεται να γνώρισε εκ του σύνεγγυς την ιταλική «φιλοξενία». Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο πάρτι της 25ης Απριλίου, προς τιμήν του ρώσου «τσάρου», πρωταγωνίστησαν… «δέκα Μις»!
 
Ο δικαστικός φάκελος των εισαγγελέων του Μιλάνου για την υπόθεση «Ρούμπι» ξεπερνά συνολικά τις 400 σελίδες, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής τηλεφωνημάτων και αποκαλυπτικών φωτογραφιών. «Ενας σημαντικός αριθμός νέων γυναικών εκπορνεύθηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στις κατοικίες του, αντί καταβολής αντιτίμου σε χρήματα, από τον ίδιο» αναφέρεται στο αίτημα των ιταλών εισαγγελέων, οι οποίοι ανέκριναν δεκάδες άλλες κοπέλες, ορισμένες από τις οποίες παραδέχθηκαν ότι στις βίλες του ιταλού πρωθυπουργού διοργανώνονταν στριπτίζ με «κασέ» που έφθαναν και τις 10.000 ευρώ.
 
«Δεν υπήρξε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή του πρωθυπουργού με τη Ρούμπι όταν η κοπέλα ήταν ανήλικη. Οποια σχετική θεωρία, κατά συνέπεια, στερείται οποιασδήποτε βάσης» υπογραμμίζουν με τη σειρά τους οι δικηγόροι του ιταλού πρωθυπουργού.
 
Οι δικαστικοί του Μιλάνου ζήτησαν από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής την επίσημη άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος, για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν νέες εφόδους, ώστε να συλλέξουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία για το πρόσωπο του Καβαλιέρε. Τα μέλη της επιτροπής θα συνεδριάσουν την Τετάρτη ώστε να αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν το δικαστικό αίτημα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε