Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζιχαντιστές απειλούν με αιματοκύλισμα τα Χριστούγεννα – Η ανατριχιαστική φωτογραφία της αιματοβαμμένης βασίλισσας Ελισάβετ

τζιχαντιστές

Νέες απειλές από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για αιματοκύλισμα τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Η ανατριχιαστική φωτογραφία στην Oxford Street.

Με μια νέα ανατριχιαστική φωτογραφία οι τζιχαντιστές απειλούν με επικείμενο χτύπημα στην Oxford Street τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένας τζιχαντιστής να περπατά στην Oxford Street βαριά οπλισμένος. “Από εδώ και πέρα θα τους επιτεθούμε και δεν θα έρθουν να μας επιτεθούν” είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Απειλούν όμως ανοιχτά και τη βασίλισσα Ελισάβετ με μια ανατριχιαστική φωτογραφία όπου φαίνεται η μορφή της μέσα στα αίματα και ένα ματωμένο μαχαίρι να κυριαρχεί.

Οι τζιχαντιστές ενισχύουν την προπογάνδα

Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται πως συνεχίζει την προπαγάνδα του για επιθέσεις τα Χριστούγεννα με μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες με απειλές για χτυπήματα σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σε προηγούμενες αφίσες φαίνεται ο Άγιος Βασίλης να γονατίζει μπροστά από τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους στη Regent Street στο Λονδίνο.

Σε άλλη τζιχαντιστής κρατά ματωμένο μαχαίρι και κοιτάζει στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Παρίσι. Ένας Άγιος Βασίλης στέκεται δίπλα σε κιβώτιο με δυναμίτη και κοιτάζει πάνω από την Times Square στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις