Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζορτζ και Σάρλοτ “κλέβουν” την παράσταση και στην Πολωνία [pics, vids]

Τζορτζ και Σάρλοτ “κλέβουν” την παράσταση και στην Πολωνία [pics, vids]

Δυο παιδικά μουτράκια κολλημένα στο τζάμι του αεροπλάνου καθώς αυτό προσγειώνεται στην Πολωνία. Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ συνοδεύουν τους γονείς τους, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον (ή κατά το… βασιλικώς λεγόμενο δούκα και δούκισσα του Κέμπριτζ) στο ταξίδι τους στην Πολωνία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δυο πιτσιρίκια ταξιδεύουν εκτός Βρετανίας με τους γονείς τους. Και αυτή τη φορά δεν θα βρεθούν μόνο σε μια χώρα αλλά σε δυο, αφού μετά την Πολωνία, πρώτο σταθμό της περιοδείας που κάνουν Γουίλιαμ και Κέιτ, θα ταξιδέψουν και στη Γερμανία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17.07.2017), το αεροπλάνο που μετέφερε τη βασιλική οικογένεια προσγειώθηκε στην Πολωνία και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στα δυο χαριτωμένα πιτσιρίκια. Και αυτή τη φορά ο Τζορτζ κρατούσε από το χέρι τον πατέρα του και η Σάρλοτ (πάντα ίδια η πρόγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ) ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η μικρή πριγκίπισσα φορούσε ένα φορεματάκι με λουλούδια και κόκκινα παπούτσια, ενώ ο αδερφός της ήταν ντυμένος σε αποχρώσεις του μπλε και αυτή τη φορά με σορτσάκι και πουκαμισάκι!

Για να τα λένε όλα, εντυπωσιακή ήταν και η Κέιτ Μίντλεντον, με λευκό ταγιέρ, φούστα μέχρι το γόνατο και σακάκι με βαθύ ντεκολτέ… Ο δε Γουίλιαμ ολίγον… βαρετός. Δεν είχε και περιθώρια άλλωστε, ένα κοστούμι έβαλε, τι άλλο να έκανε;

Δείτε την αφιξή τους

Φωτογραφίες: PAP / ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε