Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Video σοκ: Η αστυνομία σκοτώνει on camera πολίτη για να κατασχέσει το σπίτι του!

Video σοκ: Η αστυνομία σκοτώνει on camera πολίτη για να κατασχέσει το σπίτι του!

ΣΟΚ! Μόνο αυτή η λέξη είναι τόσο “δυνατή” για να περιγράψει τη στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί και σκοτώνει πολίτη που αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι του μετά από έξωση. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Μεξικό. Δικαστής και αστυνομία έφτασαν στο σπίτι του Φιντέλ Φλόρες Βάσκεθ για να του κάνουν έξωση. Το σπίτι του βρίσκεται σε μια φτωχή γειτονιά.

Εκείνος ικέτεψε τον δικαστικό και τους αστυνομικούς να μην πετάξουν στο δρόμο εκείνον και την οικογένειά του. Αλλά αρνήθηκαν. Η οικογένεια του Φλόρες έπρεπε να φύγει. Να μείνει στο δρόμο ή όπου αλλού ήθελε. Δεν του ένοιαζε που. Τους ένοιαζε μόνο να εκκενωθεί το σπίτι!

Ο άνδρας αρνήθηκε να τους επιτρέψει την είσοδο. Ανέβηκε στην ταράτσα και άρχισε να πετά στους αστυνομικούς ό,τι έβρισκε μπροστά του: από πέτρες και τούβλα μέχρι λάστιχα. Η αστυνομία άρχισε να πυροβολεί. Και δεν σταμάτησε μέχρι που τον σκότωσε.

Στο video φαίνεται καθαρά η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν και τραυματίζουν θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Κάποια στιγμή, κάποιος, πέταξε μολότοφ και πήρε φωτιά η στολή ενός αστυνομικού. Η αστυνομικοί φαίνεται πως είχαν πάρει πολύ προσωπικά την άρνηση του Φλόρες να φύγει από το σπίτι του. Όχι μόνο άργησαν να τον πυροβολούν, αλλά άσκησαν ωμή βία και σε όποιον προσπαθούσε να τον υπερασπιστεί.

Έσπρωχναν ανθρώπους, τους έριχναν στο έδαφος και τους κλωτσούσαν με μανία… Δεν σταμάτησαν παρά μόνο όταν ο Φλόρες υπέκυψε στα πράγματά του και οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι.

Έβαλαν το άψυχο σώμα του στην καρότσα ενός φορτηγού και έφυγαν…

Πηγή: redaccion.lamula.pe

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε