Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς αποτέλεσμα το tete a tete Στρος Καν-Μπανόν

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Στην έδρα της αστυνομίας του Παρισίου δόθηκε το «μεγάλο ραντεβού» για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Ντομινίκ Στρος Καν με την Τριστάν Μπανόν.

Η νεαρή συγγραφέας και δημοσιογράφος κατηγορεί τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για απόπειρα βιασμού το 2003.

Του υπέβαλε μήνυση μόλις εμφανίσθηκαν οι πρώτες αμφιβολίες για την αξιοπιστία της καμαριέρας που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση στη Νέα Υόρκη. Εκείνος την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Στρος Καν φτάνει στο κτίριο της αστυνομίας - ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ντομινίκ Στρος Καν δήλωσε ότι οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού είναι προϊόν φαντασίας και παραδέχθηκε ότι πλησίασε ερωτικά την Μπανόν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους το 2003.

Η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση διήρκεσε δυόμιση ώρες. “Ο Ντομινίκ Στρος-Καν επέμεινε στη θέση του και εκείνη το ίδιο”, δήλωσε ο δικηγόρος του Στρος-Καν, Ανρί Λεκλέρκ, ο οποίος αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με την εξέταση αυτή.

Στην ερώτηση αν ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ εξέφρασε τη λύπη του, ο Λεκλέρκ απάντησε: “Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγγνώμη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπροστά στον εισαγγελέα ο Στρος Καν για τον δεύτερο “βιασμό”

Στρος Καν-Μπανόν θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο

Tete a tete με τον Στρος Καν θέλει η Μπανόν

Στρος Καν: Είχα “ανάρμοστη σχέση” με την καμαριέρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε