Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε έως και 4 κιλά σε μία εβδομάδα…

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης διαμόρφωσε ένα μενού με βάση τους κανόνες του myplate και σου παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο με το οποίο μπορείς να χάσεις εως και 4 κιλά την εβδομάδα.

Ξέχασε την πυραμίδα της διατροφής… Το πιο πρόσφατο trend στη σωστή διατροφή ακούει στο όνομα myplate και έχει μάλιστα τις ευλογίες της Πρώτης Κυρίας του Λευκού Οίκου, Michelle Obama. Ο Κλινικός Διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης διαμόρφωσε ένα μενού με βάση τους κανόνες του myplate και σου παρουσιάζει ένα διαιτολόγιο με το οποίο μπορείς να χάσεις εως και 4 κιλά την εβδομάδα ανάλογα με το περιθώριο βάρους σου.

Τι είναι το myplate;

To μυστικό είναι απλό! Φρόντισε να μοιράζεις στα γεύματά σου όλες τις ομάδες τροφίμων στη σωστή ποσότητα. Έτσι θα καταφέρεις να ελέγξεις το βάρος σου, αλλά και να αδυνατίσεις με υγιεινό και σωστό τρόπο.

Φρούτα και λαχανικά θα πρέπει να καλύπτουν το μισό πιάτο του κάθε γεύματός σου και οι υδατάνθρακες με τις πρωτεΐνες το άλλο μισό. Παράλληλα δεν θα πρέπει να ξεχνάς να έχεις μια μερίδα γαλακτοκομικών πάλι σε κάθε γεύμα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε