Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διάσημες παρουσίες στην “Alegria” για την ενίσχυση του συλλόγου “Ελπίδα”!

Διάσημες παρουσίες στην “Alegria” για την ενίσχυση του συλλόγου “Ελπίδα”!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.09.2012 | 11:48

tlife

Η φιλανθρωπική πλευρά των επωνύμων...

Το θρυλικό Cirque du Soleil που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας στηρίζει το νέο μεγάλο όραμα του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Τα έσοδα της χθεσινής παράστασης “Alegria” στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ δόθηκαν για την ενίσχυση αυτού του σκοπό.
 
Πολλοί ήταν μάλιστα οι διάσημοι που βρέθηκαν χθες το βράδυ στην παράσταση για να στηρίξουν το Σύλλογο και να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα του Cirque du Soleil. Ανάμεσά τους ήταν ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Λόλα Νταϊφά, η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Σπύρος Σούλης, ο Νίκος Στραβελάκης και πολλοί άλλοι.

 
Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική παράσταση Alegria, το μεγαλύτερο θέαμα στον κόσμο με τους 1.300 καλλιτέχνες και τα 100 εκατομμύρια θεατές σε 300 πόλεις, 40 χώρες και 5 ηπείρους, θα έχουν και τα παιδιά του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”. Οι καλλιτέχνες του Cirque du Soleil πρόκειται να επισκεφθούν τα παιδιά στο Ογκολογικό Νοσοκομείο για να τους προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία, ενώ όσα το επιτρέπει η θεραπεία τους θα παρακολουθήσουν την παράσταση μαζί με τους γονείς τους.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο