Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ε. Μενεγάκη: Οι αλλαγές στη ζωή αλλά και στο πλατό της!

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει τη καλύτερη φάση της ζωής της. Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ, είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη πρωτιά στη πρωινή ζώνη. Θα τα καταφέρει;

Μία από τις εκπομπές που ανυπομονούμε να ξαναδούμε είναι φυσικά ο ”Καφές με την Ελένη”. Προβλέπεται πως φέτος θα είναι η χρονιά της μολονότι έχει να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό. Σύμφωνα με την Espresso το πλατό της παρουσιάστριας μεγάλωσε καθώς πήρε και τον χώρο από όπου έβγαινε πέρσι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ”Μες τη καλή χαρά”.

Το φούξια θα έχει την τιμητική του, ενώ ένα μεγάλο video wall απ’όπου θα γίνονται οι live συνδέσεις και οι παρουσιάσεις των ρεπορτάζ, θα εντυπωσιάσει. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει και στήλες infotainment περιεχομένου. Νέες παρουσίες θα πλαισιώσουν την ωραία Ελένη όπως η Χριστίνα Πολίτη και η Έλενα Αρσένη. Τώρα συνεχίζεται το ”ψάξιμο” για την μαγείρισσα ενώ οι φήμες που θέλουν το Ματέο να παρουσιάζει τη στήλη της οικολογίας οργιάζουν.

Σύμφωνα, βέβαια με πληροφορίες της εφημερίδας ”ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, η συνύπαρξη του Ματέο και της Ελένης στα studio PRO ανήκει, όπως υποστηρίζουν άνθρωπου του ALPHA, στη σφαίρα της φαντασίας. Εξάλλου ο Ματέο είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων.

Αυτό φαίνεται και από το ντύσιμό του. Το 2007, πήγε στο γάμο της ξαδέλφης του η οποία παντρεύτηκε τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα, με ανοιχτό που κάμισο και σαγιονάρες. Εκείνη την ημέρα ο Ματέο έπιασε την ανθοδέσμη και τότε οι φίλοι του, του είπαν πως θα παντρευτεί μέσα στην επόμενη 5ετία.

Το ζευγάρι ψωνίζει πολύ συχνά μαζί. Τον Αϋγουστο τους είδαμε στην Ευριπίδου να αγοράζουν μπαχαρικά και χθες σε κατάστημα του Αμαρουσίου με ηλεκτρονικά είδη όπου αγόρασαν μία τηλεόραση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε