Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εγκαινιάστηκε το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά! Ποιοι παραβρέθηκαν

Εγκαινιάστηκε το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά! Ποιοι παραβρέθηκαν
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 14.10.2010 | 18:00

tlife

Το πρώτο ογκολογικό νοσκομείο για παιδιά είναι γεγονός! Την κορδέλα έκοψαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», Μ. Βαρδινογιάννη

Το πρώτο ογκολογικό νοσκομείο για παιδιά είναι γεγονός! Την κορδέλα έκοψαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Σύλλογος "Ελπίδα" δίνει μια πραγματική ελπίδα, στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο που έχει έκταση 14.930 τ.μ και αποτελείται από πέντε κτίρια που συνδέονται μεταξύ τους όπως και με το «Αγία Σοφία». 

Έχει 138 κλίνες που θα φιλοξενήσουν παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ογκολογικές και αιματολογικές νοσηλευτικές μονάδες, 24 κλίνες ημερήσιας νοσηλείας, πέντε κλίνες ημερήσιας νοσηλείας μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ιατρείο πόνου, μονάδα ραδιενεργού θεραπείας, διαγνωστικό τμήμα PET, Κέντρο Αιμοδοσίας, τακτικά εξωτερικά ιατρεία, σχολείο, δύο παιδικές χαρές, ξενώνα και αμφιθέατρο.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε και απέκτησε τον εξοπλισμό που χρειάζεται από το σύλλογο Ελπίδα και θα ενταχθεί διοικητικά και λειτουργικά στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Το παρών, έδωσαν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο με θετική ενέργεια ώστε να πάει καλά αυτό το τόσο σπουδαίο εγχείρημα.

O αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ΙερώνυμοςΗ σύζυγος του πρωθυπουργού, Άντα Παπανδρέου και η Φώφη Γεννηματά

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο