Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

FIT TABLE: Σήμερα γυμνάζουμε στήθος, χέρια και πόδια... με ένα τραπέζι!

FIT TABLE: Σήμερα γυμνάζουμε στήθος, χέρια και πόδια... με ένα τραπέζι!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2013 | 15:09

tlife

Η personal trainer Ράνια Τζανακάκη σου δείχνει ασκήσεις που μπορείς να εκτελέσεις με τη βοήθεια ενός τραπεζιού και έτσι να γυμνάσεις χέρια, μηρούς, γάμπες και στήθος.

Στρώσε τραπέζι για... γυμναστική! Η personal trainer Ράνια Τζανακάκη σου δείχνει ασκήσεις που μπορείς να εκτελέσεις με τη βοήθεια ενός τραπεζιού και έτσι να γυμνάσεις χέρια, μηρούς, γάμπες και στήθος.

Αφιέρωσε 5' λεπτά την ημέρα και μπες σε πρόγραμμα γυμναστικής! Μείνε πιστή στη γυμναστική που ετοίμασε για εσένα η Ράνια Τζανακάκη για δύο εβδομάδες και επίστρεψε στο TLIFE για να δεις νέες ασκήσεις. Ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μόνη στο σπίτι, χωρίς όργανα γυμναστικής και που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο όμορφο σώμα σε 10 εβδομάδες.

Πως θα κάνεις τις ασκήσεις
Κάθε πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην σε απασχολεί για αυτές τις πρώτες εβδομάδες περισσότερο από 5΄ λεπτά την ημέρα.

- Επανάλαβε κάθε άσκηση 8 φορές και πέρασε στην επόμενη. Στη συνέχεια εκτέλεσε όλο το σετ των ασκήσεων 2 φορές ακόμη.

- Άφησε για το τέλος την άσκηση διατάσεων (τελευταία άσκηση στο σετ) με την οποία θα εκτονώσεις την ένταση από τους μύες του σώματος.

- Επανάλαβε τις ασκήσεις 2-3 φορές την εβδομάδα. Και μην ξεχνάς... σε δύο εβδομάδες από τώρα θα μπορέσεις να κάνεις τις νέες ασκήσεις του προγράμματος.


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο