Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί δεν γερνάνε οι Γαλλίδες;

Γιατί δεν γερνάνε οι Γαλλίδες;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.03.2010 | 13:18
Πρώτη δημοσίευση: 04.03.2010 | 13:18

Τι συμβαίνει και οι Γαλλίδες είναι όμορφες μέχρι τα 70 τους σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαίες; Εξυπνάδα, σεξ, και εξωσυζυγικά χόμπι, το μυστικό τους..

Η απάντηση είναι εντυπωσιακή και συνάμα απλή! Οι Γαλλίδες, έχουν δραστήρια ερωτική ζωή ακόμα και μετά τα 60, εργάζονται και έχουν ενδιαφέροντα.

Το κυριότερο όμως είναι ότι οι άνδρες στη Γαλλία, βρίσκουν όμορφη και γοητευτική μια γυναίκα, όχι μόνο από την εμφάνιση αλλά και από το μυαλό!

Αυτή είνα  η έγκυρη άποψη της υπεύθυνης μόδας των Times του Λονδίνου που βρίσκεται στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας.

Η  Λίζα Άρμστρονγκ  γοητευμένη από τις Γαλλίδες διαπίστωσε ότι στη Γαλλία, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σέξυ μπορεί να είναι και μία εξηντάρα...

Και φαίνεται να έχει δίκιο...Λαμπρά παραδείγματα η Κατρίν Ντενεβ, η Φανί Αρντάν,η Ιζαμπέλ Αντζανί, αλλά και η πολιτικός Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

Άρα για να μείνουμε νέες μέχρι τα 70 όπως  οι Γαλλίδες θα πρέπει να έχουμε δραστήρια  σεξουαλική ζωή,  και λιγότερο άγχος με τα ...εξωσυζυγικά μας  χόμπυ!

Έρευνα του 2004, έδειξε ότι το 27% των Γαλλίδων από 50 έως 59 ετών, είχαν κανονική σεξουαλική ζωή.Μάλλον κάτι ξέρουν!   Διαδώστε αυτό το άρθρο