Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Sarah Jessica Parker σε ρόλο ξεναγού!

Η Sarah Jessica Parker σε ρόλο ξεναγού!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.04.2010 | 17:10
Πρώτη δημοσίευση: 25.04.2010 | 17:10

'Οχι, δεν πρόκειται για κινηματογραφικό ρόλο, αλλά για μια πρωτότυπη πρόταση που της έκανε διάσημο μουσείο της Νέας Υόρκης

Με αφορμή τις άριστες ενδυματολογικές προτιμήσεις της, το μουσείο Metropolitan της πρότεινε να ηχογραφήσει έναν οδηγό για την ετήσια έκδοση κοστουμιών.

Το κεντρικό θέμα της έκθεσης θα είναι ''American Woman, Fashioning a National Identity'', δηλαδή πως η μόδα μπορεί να αναδείξει την μοναδική μας ταυτότητα αλλά και στοιχεία από την προσωπικότητα μας.

Η Sarah Jessica είναι η πλεον κατάλληλη για αυτή τη δουλειά αφού έχει αποδείξει μέσα από την ταινία Sex & the city πως μια γυναίκα μπορεί να διαμορφώσει τα ρούχα της ανάλογα με την προσωπικότητας της και το αποτέλεσμα να είναι εκρηκτικό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που θεωρείται fashion icon για πολλές γυναίκες στην Αμερική.


Ο διευθυντής του Ινστιτούτου, Andrew Bolton, σε συνέντευξη του δήλωσε: "Χάρη στο Sex and the City, η Sarah σχετίστηκε με την Νέα Υόρκη και την Αμερική, χρησιμοποιώντας την μόδα σαν έναν τρόπο διαμόρφωσης της ταυτότητας".

Η νέα έκθεση μελετά την μόδα στο αμερικανικό γυναικείο ντύσιμο, από το 1890 μέχρι το 1950, και θα ανοίξει τις πόρτες του στις 5 Μαΐου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο