Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Η συνάντηση του Νίκου Αλιάγα, με την A. Jolie!

Διάβασε γιατί συναντήθηκαν και τι είπαν !

Στη νέα ταινία της Angelina Jolie ”Salt”, θα δούμε την ηθοποιό σε έναν άκρως αντρεπτικό ρόλο. Υποδύεται μέσα σε όλα κι έναν πολύ γοητευτικό άντρα. Η ταινία αυτή, στάθηκε η αφορμή για να δώσει η χολιγουντιανή σταρ μια πολύ ενδιαφέρουσα συνένευξη στο Νίκο Αλιάγα.

Η Αngelina δήλωσε πως αγάπησε αυτή τη ταινία όχι μόνο επειδή είναι δράσης, αλλά γιατί οι χαρατήρες και το όλο story την γοήτευσαν πολύ ενώ η τελευταία σκηνή ήταν κι εκείνη που απόλαυσε περισσότερο.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν χρειάστηκε να προπονηθεί και να εκπαιδευτεί για τον συγκεκριμένο ρόλο εκείνη απάντησε: ”Ναι. Συναντήθηκα με πολλές γυναίκες από την CIA και μου είπαν τις εμπειρίες τους. Ήταν πολύ γλυκές γυναίκες και μου είπαν ότι η ζωή τους ήταν δύσκολη. Δεν μπορούσαν να κρύψουν εύκολα από τους άντρες τους ότι ήταν μυστικοί πράκτορες”.

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε τα παιδιά της να ακολουθήσουν το ίδιο επάγγελμα με εκείνη είπε: ”Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά θα προτιμούσα να ασχοληθούν με διαφορετικά πράγματα γιατί είναι μια δύσκολη δουλειά και πλέον με όλα αυτά που γίνονται με τους celebrities έχει χάσει την ουσία της”.

Δες αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε