Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΚΑΥΣΩΝΑΣ! Τα 6 κομμάτια που θα σε ντύσουν με στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ…

ΚΑΥΣΩΝΑΣ! Τα 6 κομμάτια που θα σε ντύσουν με στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ…

Η ζέστη αφόρητη ενώ οι υποχρεώσεις και η διάθεση για κοινωνικότητα παραμένει η ίδια. Τι μπορείς να φορέσεις ώστε να φύγεις το πρωί από το σπίτι και να πας μετά και τη βόλτα σου;

Η ζέστη αφόρητη, σχεδόν αποπνικτική η ατμόσφαιρα όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού πίσω σου. Κι αν εσύ καίγεσαι εκείνοι οι λαοί που το έχουν αυτό το καυτό κλιμά συνέχεια πως επιβιώνουν; Ρητορικές ερωτήσεις που δύσκολα θα απαντηθούν εκτός κι αν επικοινωνήσω άμεσα με κάποιον Αιγύπτιο ώστε να μάθω το μυστικό του το οποίο νομίζω πως δεν θα είναι και τόσο πρακτικό για εμάς! Παρόλα αυτά όμως αυτή μου η σκέψη με οδήγησε να συνειδητοποιήσω πως άμα μάθεις να ζεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν παραπονιέσαι, ούτε σου κακοφαίνεται κι αυτό απαιτεί αποδοχή της κατάστασης και ευρηματικότητα ώστε να είσαι “ετοιμοπόλεμη”.

Καυτές οι ημέρες από πολύ νωρίς το πρωί όπου μέχρι αργά το βράδυ παρατηρείς πως φύλλο δεν κουνιέται γεγονός που σε καθηλώνει στιλιστικά. Λέω λοιπόν να αφήσεις στην άκρη τον πανικό και να επιλέξεις ανάμεσα από τα 6 ρούχα που σου προτείνω ώστε να μπορείς το πρωί να βγεις από το σπίτι σου και να συνεχίσεις και μετά τη δουλειά τις βόλτες χωρίς λεπτό να αποχωριστείς τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου.

Διάβασε περισσότερα και δες τα ρούχα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε