Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Love handles τέλος! 4 ασκήσεις σε 4 λεπτά για να διώξεις τα "παχάκια" της μέσης...

Love handles τέλος! 4 ασκήσεις σε 4 λεπτά για να διώξεις τα `παχάκια` της μέσης...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 20.10.2011 | 19:34
Πρώτη δημοσίευση: 20.10.2011 | 19:34

tlife

Το πρόγραμμα των 4 ολοκληρώνεται με τις ασκήσεις για τον κορμό σου. Η Ράνια Τζανακάκη σε βοηθάει να διώξεις τα "παχάκια" της μέσης.

Το πρόγραμμα των 4 συνεχίζεται... 4 ασκήσεις-κλειδιά, για μόλις 4 λεπτά, 4 φορές την εβδομάδα...

Έχεις γυμνάσει ήδη χέρια! Έκανες τις ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και φυσικά το πρόγραμμα για τα πόδια.

Σήμερα, η personal trainer Ράνια Τζανακάκη θα σου δείξει τις 4 ασκήσεις που θα γυμνάσουν το κορμό σου. Και όπου κορμός, σημείωσε πως θα αποχαιρετήσεις τα love handles, τα ψωμάκια της περιφέρειας και γενικότερα το αντιαισθητικό λίπος και τη χαλάρωση γύρω από τη μέση. Ένα σετ ασκήσεων που θα σε βοηθήσει να χάσεις πόντους και παράλληλα να δυναμώσεις.

Οδηγίες προς... εκπαιδευόμενους!

Τώρα πια γνωρίζεις πως να κάνεις τις ασκήσεις του προγράμματος. Επειδή όμως η επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανένα, διάβασε παρακάτω πως ακριβώς θα εκτελέσεις το πρόγραμμα:

1. Αν δεν είσαι πολύ συνηθισμένη στη γυμναστική κάνε κάθε άσκηση για 30 δευτερόλεπτα. Τελειώνοντας κάθε άσκηση κάνε 1 λεπτό διάλειμμα και συνέχισε με την επόμενη άσκηση.

2. Για τις πιο... προχωρημένες - ή για εσένα που θέλεις να πας ένα βήμα παραπάνω - αύξησε τη διάρκεια κάθε άσκησης στο 1 λεπτίο και κάνε 1 λεπτό διάλειμμα.

3. Οι fitness experts μπορούν να κάνουν κάθε σετ ασκήσεων 2 με 3 φορές1. Ξάπωλσε ανάσκελα με τα πόδια τεντωμένα και ενωμένα μεταξύ τους και τα χέρια σε διάσταση, τεντωμένα επάνω από το κεφάλι!

2. Τέντωσε χέρια και πόδια ταυτόχρονα, με τις παλάμες ανοιχτές και τις μύτες να κοιτούν μπροστά. Τα πόδια δεν ακουμπούν στο έδαφος.

3. Από τη θέση αυτή δώσε δύναμη να περιστρέψεις τον κορμό στο πλάι. Οι ραχιαίοι αλλά και οι κοιλιακοί είναι ενεργοί στην κίνηση. Κράτησε τα χέρια τεντωμένα και ένωσε τα πόδια μεταξύ τους.

4. Συνέχισε την περιστροφή, γυρίζοντας το σώμα σου μπρούμυτα και διατηρώντας τα χέρια τεντωμένα ψηλά. Τέντωσε τα πόδια προς τα πίσω και στον αέρα, ώστε να μην ακουμπούν στο έδαφος. Γύρισε πάλι προς τα πίσω και κάνε την ίδια άκσηση από την αντίθετη πλευρά.

Διάβασε όλο το άρθρο εδώ!ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο