Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μ. Μπεκατώρου: “Οι φτασμένοι καλλιτέχνες δεν βγαίνουν στο τηλέφωνο”

Η Μαρία Μπεκατώρου λάμπει κάθε Κυριακή στο ντουέτο με τον Χρήστο Χολίδη για το Just the 2 of Us. Τι είπε όμως σε συνέντευξή της στο Lifestyle από την τηλεόραση του Alter;

H παρουσιάστρια της μακροβιότερης πρωινής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση. Η Μαρία Μπεκατώρου λάμπει κάθε Κυριακή στο ντουέτο με τον Χρήστο Χολίδη για το Just the 2 of Us. Τι είπε όμως σε συνέντευξή της στο Lifestyle από την τηλεόραση του Alter; “Θεωρώ ότι είμαι έξυπνη” απαντά σε όσους μπορεί να τη θεωρούν χαζή. Παρόλα αυτά όλα τα σχόλια αυτά δεν την αγγίζουν καθόλου, ούτε την εκνευρίζουν.

Λατρεύει το Just the 2 of Us και ανυπομονή να έρθει το επόμενο show: “Θέλω να έρθει η Κυριακή. Να πάω εκεί, να κάνω τις πρόβες. Σαν πάρτι το βλέπω. Μου αρέσει ακόμη πιο πολύ που ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός”

Αν της γινόταν πρόταση να πάει σε κάποιο μεγάλο κανάλι, μάλλον η απάντησή της θα ήταν αρνητική. Στην ερώτηση αν μπορεί να ζήσει με την αγωνία των τηλεθεάσεων και του κυνηγιού των ονομάτων απαντά: “Οχι δεν θα μπορούσα να ζήσω, επειδή αυτό κυνηγητό, το έκανα πριν από μερικά χρόνια. Κυνηγούσα τους πρωτοεμφανιζόμενους. Και τα μεγάλα ονόματα βγήκαν σε μένα σαν πρωτοεμφανιζόμενοι. Είναι φοβερό να παίρνεις τις δισκογραφικές και να βρίσκεις τις πόρτες κλειστές”. Όπως μάλιστα εκμυστηρεύεται κάποια στιγμή πήρε τηλέφωνο κάποια δισκογραφική και την επέφυγαν, επειδή καλούσε από μικρό κανάλι.  Όταν ξαναπήρε με άλλο όνομα, προσποιούμενη πως καλεί από κάποιο μεγάλο κανάλι, τότε βγήκαν στο τηλέφωνο. 

“Είμαι τρία χρόνια παντρεμένη, Με τον Αντώνη είμαστε μαζί 11 χρόνια” λέει για τον γάμο με τον σύζυγό της. “Ο Αντώνης γενικά δεν με παρακολουθεί. Τώρα αναγκαστικά στο show με βλεπει. Μου κάνει σκληρή κριτική” εξηγεί για τις επιδόσεις της στο just και την κριτική από τον άντρα της. Της αρέσει που ο σύζυγός της είναι στρατιωτικός, πράγμα που τον κάνει αυστηρό, ακόμα και σκληρό κάποιες φορές. Δεν της αρέσει όμως “το ξύλο” στο σεξ. “Εδώ δεν μου έδωσε η μαμά μου, θα μου δώσει ο Αντώνης;” απαντά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε