Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μην το πείτε ποτέ στον Ashton Kutcher!

Μην το πείτε ποτέ στον Ashton Kutcher!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2010 | 10:23
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2010 | 10:23

Το πρώτο και ίσως το μοναδικό site στο internet που δεν θέλει να έχει μέλος του, τον διάσημο ηθοποιό Ashton Kutcher.

Πρόκειται για ένα project που σκοπό έχει να γεμίσει έναν διαδραστικό ψηφιακό πίνακα με όσους χρήστες του Twitter, κάνουν εγγραφή στο site donttellashton.com.


Ο πίνακας αποτελείται από τις φωτογραφίες που έχει στο προφίλ του κάθε χρήστης του Twitter που έχει συμμετάσχει κι έχει στείλει μήνυμα για το donttellashton.com στο λογαριασμό του στο Twitter.


Το μέγεθος της φωτογραφίας που εμφανίζεται για κάθε χρήστη είναι ανάλογη με τον αριθμό των χρηστών που τον ακολουθούν. Αν για παράδειγμα ένας χρήστης έχει 50 followers, η φωτογραφία του θα είναι μικρή σε σχέση με αυτόν που έχει 50.000 followers.


Το site ονομάστηκε όμως dont-tell-ashton γιατί αν του το πει κάποιος και το μάθει, τότε όλο το κάδρο θα γίνει μια φωτογραφία του Ashton αντικαθιστώντας όλες τις φωτογραφίες των χρηστών και αυτό θα συμβεί γιατί ο Ashton Kutcher έχει τους περισσότερους followers στο Twitter (4.884.846).


Όσοι λοιπόν από εσάς έχετε λογαριασμό στο Twitter μπορείτε να πάρετε μέρος στο Project αυτό άλλα μην το πείτε στον Ashton!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts! Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts!
  2. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
  3. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps