Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μοντέλο κατηγορεί ηθοποιό ότι της ζήτησε να κάνει στριπτίζ!

Ο ηθοποιός Steven Seagal, που έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες δράσης, απασχολεί την επικαιρότητα με τις ερωτικές του περιπέτειες.

Το πρώην μοντέλο του Playboy, Jenny McCarthy κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες.

Η McCarthy μίλησε για το περιστατικό αυτό στο περιοδικό “Movieline” το 1998 όπου υποστήριξε ότι ο ηθοποιός της ζήτησε να κάνει στριπτίζ μπροστά του κατά την διάρκεια του casting για την ταινία “Under Siege 2”. Έπειτα την απέιλησε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Η Jenny McCarthy

Τη ίδια χρονιά 9 ακόμη γυναίκες ισχυρίσθηκαν στο περιοδικό “Penthouse” ότι είχαν παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον ηθοποιό. Τρία χρόνια αργότερα, η Patricia Nichols κινεί νομικές διαδικασίες υποστηρίζοντας ότι ο Seagal έκανε ανάρμοστα σχόλια και πράξεις εις βάρος της.

Όλα αυτά, ήρθαν στην επιφάνεια όταν η βοηθός του Kayden Nguyen του έκανε πρόσφατα μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Η Nguyen ισχυρίζεται ότι ο εργοδότης της την κράτησε φυλακισμένη επί εξι μέρες κατά τον Φεβρουάριο του 2010, στο σπίτι του στη Louisiana, όπου μένει με την οικογενειά του. Σύμφωνα με την ίδια, την κακοποίησε κι όταν κατάφερε να αποδράσει την κυνήγησε με την απειλή όπλου. 

Ο δικηγόρος του ηθοποιού δηλώνει πως όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι γελοίοι και προέρχονται από δυσαρεστημένη πρών υπάλληλο που απολύθηκε για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

H Kayden Nguyen

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε