Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ν. Γερμανού: Μιλάει για το θάνατο, τις φοβίες, την τηλεόραση και τους διάσημους φίλους της

Δες φωτογραφίες…

Η Ναταλία Γερμανού φωτογραφίζεται λαμπερή και χαμογελαστή, όπως την έχουμε συνηθίσει και σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ”Down Town” αναφέρει ότι το ”Chart Show” θα συνεχιστεί κανονικά και τη νέα σεζόν -μάλιστα, έχουν ήδη γυριστεί τα 5 πρώτα επεισόδια- ενώ σχετικά με το ”Μες στην καλή χαρά” λέει:

”Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα σας προσφέρουμε γενναίες δόσεις γέλιου και φέτος.”

Ύστερα από τόσα χρόνια, τώρα πια θα μπορούσε να βρεθεί εκτός τηλεόρασης

”Τώρα πια πολύ άνετα! Αν με ρωτούσες πριν από 5 χρόνια, θα μου κακοφαινόταν πολύ. Τώρα όμως, μεγαλώνοντας, συνειδητοποιώ την ματαιότητα κάποιων πραγμάτων, νιώθω πιο χορτασμένη και αισθάνομαι ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να κάνεις στην τηλεόραση τη σωστή εκπομπή παρά να κάνεις τηλεόραση επειδή ντε και καλά θέλεις λυσσασμένα να υπάρχεις στο γυαλί. Είναι στενάχωρο να σε κυβερνάει η ματαιοδοξία σου. Είναι στενάχωρο να πιστεύεις πως δεν μπορείς να ζήσεις αν δεν βλέπεις τη μούρη σου στην τηλεόραση ή ακόμα χειρότερα, πως ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να σε βλέπει.”

Φοβίες

”Δεν φοβάμαι το θάνατο. Ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο και θα ήταν ανοησία μου να κάνω πως δεν υπάρχει. Με τρομοκρατούν οι αρρώστιες. Οτιδήποτε θα προκαλέσει στέρηση της ελευθερίας και της υγείας μαζί. Αυτό ναι. Είναι μία φοβία μου.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε