Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

O Σεργουλόπουλος στη γενική πρόβα των Special Olympics!

O Σεργουλόπουλος στη γενική πρόβα των Special Olympics!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.06.2011 | 17:44

tlife

Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη των Special Olympics στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) οι καρδιές όλων των Ελλήνων θα συντονιστούν στον ίδιο ρυθμό

Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη των Special Olympics στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) οι καρδιές όλων των Ελλήνων θα συντονιστούν στον ίδιο ρυθμό: Η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 θα σημάνει την αρχή του μεγαλύτερου αθλητικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και ανθρωπιστικού γεγονότος του 2011, ενώ το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2011, 10 ημέρες αργότερα, θα λάμψουν για τελευταία φορά τα φώτα της γιορτής.

Το αίσθημα της ικανοποίησης που γεννάει η ολοκλήρωση μιας σπουδαίας αποστολής θα συναντήσει το χαμόγελο της αισιοδοξίας και της ελπίδας για την επόμενη μέρα. Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα ζωντανέψει και πάλι από τη συγκίνηση της Τελετής Λήξης.

Προχθές έγινε η γενική πρόβα για την τελετή έναρξης και εκεί βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ανέβαζε φωτογραφίες στο twitter του με ό,τι του έκανε εντύπωση.Δεν παρέλειψε να γράψει και το αστείο της βραδιάς! Η Vanessa Williams είπε "κωλοσήρθατε" αντί για καλωσήρθατε! Όντως έχει πλάκα!


Δες βίντεο για τα Special Olympics

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο