Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οι παίκτες του “Dancing on Ice” μιλούν στο TLIFE για τον τελικό! Ποιά θέλουν να νικήσει;

Αντίστροφη μέτρηση για το show χορού στον πάγο και οι επώνυμοι συμμετέχοντες μίλησαν για τις δυο finalist…

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό του “Dancing on Ice”, που έχει εξελιχθεί σε γυναικεία υπόθεση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ιωάννα Πηλίχου να είναι έτοιμες να “μονομαχήσουν” στο παγοδρόμιο.

 

Μετά το συγκλονιστικό ημιτελικό και την αποχώρηση του Κώστα Φραγκολιά, οι δυο διαγωνιζόμενες πήραν τη σκυτάλη και ξεκίνησαν τις πρόβες για να εντυπωσιάσουν το κοινό στην εμφάνιση της Κυριακής.

 

Ένα από τα πιο συναρπαστικά show της φετινής χρονιάς φτάνει στο τέλος του και λίγο πριν το λαμπερό φινάλε, το TLIFE επικοινώνησε με τους διάσημους που έλαβαν μέρος και μίλησαν για τα συναισθήματά τους και τα χορευτικά που ετοιμάζουν. Ενώ, μας αποκάλυψαν ποια θέλουν να βγει νικήτρια…

 

Κώστας Φραγκολιάς

 

Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν ο μόνος άντρας που έφθασε κοντά στο μεγάλο τελικό, αλλά αποχώρησε στο προηγούμενο live, αφήνοντας την Πηνελόπη και την Ιωάννα να αναμετρηθούν στον τελευταίο χορό στον πάγο.

 

 

Μιλώντας για τα συναισθήματά του, με αφορμή το τέλος του “Dancing on Ice” δήλωσε στο TLIFE: “Έχω συναισθήματα νοσταλγίας. Θυμάμαι όταν ξεκινήσαμε και το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός που φτάσαμε στο τέλος. Το “Dancing on Ice” μου έχει αφήσει πολύ γλυκιά γεύση”.

 

Για την εμφάνιση της Κυριακής δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει πρόβες και θα χορέψει μια παλαιότερη χορογραφία.

 

Ποια πιστεύει ότι θα είναι η νικήτρια του Dancing on ice; “Ειλικρινά δεν ξέρω… Είναι τελείως διαφορετικό το στυλ τους.”

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαχώρησε στο 6o live του “Dancing on Ice”, δηλώνοντας πολλές φορές ότι εζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία και ότι απέκτησε ένα δημιουργικό χόμπι.

 

Μιλώντας στο TLIFE για τα συναισθήματα της και τη γεύση που της άφησε αυτή η εμπειρία, είπε: “Το “Dancing on Ice” για ‘μένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Απέκτησα ένα καινούριο χόμπι το οποίο αν και τον τελευταίο μήνα που είμαι εκτός παιχνιδιού δεν το έχω εξασκήσει ουσιαστικά. Θα συνεχίσω πολύ σύντομα και μόλις μου το επιτρέψει η μέση μου να το ξανά αρχίσω.”

 

Δες ποια πιστεύουν ότι θα είναι η νικήτρια του Dancing και οι υπόλοιποι celebrities

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε