Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποιες είναι οι φούστες της σεζόν και πως να τις φορέσεις…

Ποιες είναι οι φούστες της σεζόν και πως να τις φορέσεις…

Ποια φούστα σου ταιριάζει καλύτερα; Η pencil, η mini ή η maxi; Eπέλεξε το στιλ σου και συνδύασέ το με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Είμαστε κορίτσια κι αν υπάρχει ένα ρούχο συνώνυμο της θηλυκότητας αυτό είναι η φούστα. Είναι ένα κομμάτι που εκτιμάται ιδιαιτέρως από το αντίθετο φύλο -όταν το φοράς- και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου και το σεξαπίλ σου εκτοξεύεται.

Τι παντοδύναμο κομμάτι είναι αυτό θα αναλογίζεσαι; Κι όμως είναι θα σου πω και αν φορεθεί σωστά μπορεί να κόψει την ανάσα όλων. Ποιά είναι όμως τα 5 επικρατέστερα στιλ φούστας και πως επιβάλει η φετινή μόδα να τα φορέσεις; Η Σοφία Σούζα βάζει σε μία τάξη τη σκέψη σου αλλά και την ντουλάπα σου, προτείνοντας έξυπνα και οικονομικά σύνολα που θα αναδείξουν τη φούστα αλλά και το σώμα σου.

Είναι κλασική επιλογή αλλά πάντα πολύ θηλυκή. Είναι ό,τι και οι γόβες για τα παπούτσια. Συνδυάζοντάς τη με ένα πουκάμισο πας στο γραφείο, με ένα sexy τοπ στο… ραντεβού. Προτίμησε μονόχρωμη εκδοχή και άσε τα prints για το τοπ ή τα αξεσουάρ σου.

Ανέβασε το θερμόμετρο συνδυάζοντάς την με γόβες ή πανύψηλα πέδιλα.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε