Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σ. Ρουβάς: “Θα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια με την Κάτια”

Ο άντρας της χρονιάς έχει ευαισθησίες…

Με το βραβείο του “Έλληνα της Χρονιάς” στην συλλογή του, ο Σάκης Ρουβάς δείχνει έμπρακτα ότι αποτελεί το πιο λαμπερό είδωλο και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια star. Ο τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος! Ο Σάκης όμως ξέρει και να δίνει… Είναι πρότυπο ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς αφού δίνει ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος, για το κυπριακό περιοδικό MΑΝ, εξηγεί την εσωτερική ανάγκη που τον οδήγησε στο να προσφέρει τόσα χρόνια. Ακόμα, μίλησε για τα δικά του παιδιά, την Αναστασία και τον γιο του, την οικονομική κρίση και φυσικά για την γυναίκα της ζωής του, Κάτια.

Ποια εσωτερική σου ανάγκη σε έκανε να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα τα τελευταία χρόνια με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ;

Είναι μια ανάγκη που μεγάλωνε όλο ένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Πάντα ήθελα να προσφέρω και συμμετείχα σε κοινωνικές δράσεις, αλλά όσο η ανάγκη της προσφοράς ωρίμασε μέσα μου, τόσο ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κάτι πιο ολοκληρωμένο και συντονισμένο, ώστε να έχει πιο έμπρακτο αποτέλεσμα. Αυτό το όραμά μου, πήρε σάρκα και όστά χάρη στην κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη που με τίμησε ως “Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ” ώστε να πρεσβεύω το όραμα και να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στο έργο του Συλλόγου.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την οικογένειά του και την κρίση

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε