Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ξαδέλφου της 27χρονης που πέθανε από ανορεξία στο TLIFE: "Έτρωγε ένα πράσινο μήλο την ημέρα"

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ξαδέλφου της 27χρονης που πέθανε από ανορεξία στο TLIFE: `Έτρωγε ένα πράσινο μήλο την ημέρα`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.02.2013 | 15:47
Πρώτη δημοσίευση: 26.02.2013 | 15:47

tlife

"Ήταν κλειστός άνθρωπος, δεν είχε πολλούς φίλους. Πάλευε με την αρρώστια της. Τον τελευταίο καιρό έτρωγε ένα γιαουρτάκι 0% κι ένα πράσινο μήλο, όλη μέρα... Έπινε ακόμη, γύρω στους 5 καφέδες"

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμμουδιάς Πρέβεζας, με τον θάνατο της 27χρονης Βασιλικής, που έφυγε από νευρική ανορεξία. Η κοπέλα πάλευε για πολλά χρόνια με την ύπουλη ασθένεια και ποτέ δεν ξεπερνούσε τα 40 κιλά.

Είχε μια αδερφή και οι γονείς της όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν, πηγαινόντάς τη σε πολλά νοσοκομεία και κλινικές. Η Βασιλική μάλιστα είχε εισαχθεί στη νομική με μια από τις καλύτερες βαθμολογίες...

Στο TLIFE μίλησε ο πρώτος ξάδερφος της κοπέλας που ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια: "H κοπέλα είχε διάφορα στο μυαλό της. Πάλευε δέκα με δώδεκα χρόνια με τη νευρική ανορεξία. Λίγο πριν τελείωσει το λύκειο ξεκίνησαν τα προβλήματα κι όταν πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει στη νομική πήρε την κάτω βόλτα.

Η κοπέλα δεν είχε ποτέ παραπάνω κιλά. Γενικά σκεφτόταν διάφορα... Για να φάει κάτι ας πούμε έπρεπε να πλύνει πάρα πολύ καλά τα χέρια της και γενικά είχε τεράστιο θέμα και με την καθαριότητα. Όχι ότι έτρωγε και τίποτα. Ήταν πάντα αδύνατη, δεν έγινε ποτέ κάτι ώστε να την κοροϊδέψει κάποιος. Αφού δεν είχε και κιλά...

Μάθε περισσότερα στο ΤLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο