Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θέλεις να κάψεις 300 θερμίδες σε μόλις μισή ώρα; Κάνε αυτές τις ασκήσεις...

Θέλεις να κάψεις 300 θερμίδες σε μόλις μισή ώρα; Κάνε αυτές τις ασκήσεις...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 22.01.2013 | 12:22

tlife

Ονομάζονται jumping jacks και μοιάζουν πολύ με έντονο χορετυκό ή διασκεδαστική aerobics. Να δεις που θα γίνουν ο αγαπημένος σου τρόπος να τονώσεις το μεταβολισμό και να κάψεις θερμίδες.

Ονομάζονται jumping jacks και σίγουρα θα σου θυμήσουν την εποχή που ήσουν μικρό παιδί. Μοιάζουν πολύ με έντονο χορετυκό ή διασκεδαστική aerobics και να δεις που θα γίνουν ο αγαπημένος σου τρόπος να τονώσεις το μεταβολισμό και να κάψεις θερμίδες. Η Σόφη Πασχάλη έχει το πρόγραμμα που μπορεί να σε απαλλάξει από 300 θερμίδες σε μόλις μισή ώρα! Τι λες; Δεν αξίζει να... χοροπηδήξεις από χαρά;

"Αν αφιερώσεις 20-30 λεπτά κάθε μέρα στα Jumping Jacks θα δεις σύντομα αποτέλεσμα σε απώλεια λίπους, ενώ παράλληλα θα γυμνάζεται όλο σου το σώμα" εξηγεί η Σόφη πριν πάρει θέση για τις ασκήσεις!

Jack Who...
Το όνομά τους είναι μεγάλη ιστορία. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι πως αρχικά τα jacks ήταν συνεχόμενα αλματάκια, κατά τη διάρκεια των οποίων ανοίγεις διάπλατα χέρια και πόδια. Στη συνέχεια φυσικά οι κινήσεις εμπλουτίστηκαν, έχοντας πάντα ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μεγάλες κινήσεις χεριών και ποδιών που αλλάζουν θέση μετά από ένα αλματάκι.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Είναι απλό και αρκετά διασκεδαστικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το ρυθμό σου και να κάνεις τις ασκήσεις χωρίς να σταματάς σε κάθε θέση.

Δες το πρόγραμμα γυμναστικής της Σόφης Πασχάλη

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο