Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Την απέλυσαν μετά από παθιασμένη νύχτα με τον Ορλάντο Μπλουμ!

Την απέλυσαν μετά από παθιασμένη νύχτα με τον Ορλάντο Μπλουμ!

Μπορεί η Viviano Ross να έχασε τη δουλειά της, αλλά έζησε μια νύχτα που φαίνεται θα θυμάται για πάντα, χαρακτηρίζοντας τον Ορλάντο Μπλουμ εξαιρετικά καλό εραστή.

Η 21χρονη σερβιτόρα Viviana Ross πήγε στο δωμάτιο του “πειρατή της Καραϊβικής” Ορλάντο Μπλουμ μετά τη βάρδιά της και έζησε μια νύχτα πάθους με τον διάσημο ηθοποιό. Όταν τη βρήκε το επόμενο πρωινό γυμνή στο δωμάτιό του ο διευθυντής της αποφάσισε να την απολύσει.

Η Viviana πληγώθηκε από την απόλυσή της αλλά τόνισε ότι είχε μια καταπληκτική βραδιά με τον Ορλάντο Μπλουμ στην 5άστερη σουίτα του στο Λονδίνο. “Είπε ότι πέρασε απίστευτα και πως το σώμα του ήταν πολύ καλό. Ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά καλός εραστής”, τόνισε φιλικό πρόσωπο της 21χρονης. 

 

Don’t give me that look. ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viviana Ross (@iamvivianaross) στις

Η Viviana, που μετακόμισε από τη Ρουμανία στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από δύο μήνες, φέρεται να γνώρισε τον Ορλάντο Μπλουμ ενώ του σέρβιρε ποτέ στη διάρκεια της βάρδιάς της την Παρασκευή. Αφού μίλησαν για λίγο ο διάσημος ηθοποιός, που χώρισε πρόσφατα από την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, την κάλεσε στο δωμάτιό του και έκανε την πρώτη ερωτική κίνηση.

 

Why not you? ???? | ???? @karliforeal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viviana Ross (@iamvivianaross) στις

Η σεξουαλική έντασή ανάμεσά τους ήταν έντονη και ολοκληρώθηκε με μια βραδιά πάθους πριν τελικά ο Ορλάντο Μπλουμ αποχωρήσει από το ξενοδοχείο και ο διευθυντής απολύσει την 21χρονη που βρέθηκε γυμνή στην 5άστερη σουίτα του το επόμενο πρωί.

 

 

rain or shine or fence, paris. @disneypirates @disneylandparis #worldpremiere #pirateslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις

 

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε