Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το love story της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη!

Το love story της Κατερίνας Λέχου και του Μάνου Στρατάκη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 22.10.2010 | 09:10

tlife

Η ρομαντική ιστορία αγάπης της πρωταγωνίστριας της σειράς “Το Νησί” Κατερίνας Λέχου με την Κρητικό επιχειρηματία!

Μια ρομαντική ιστορία αγάπης φαίνεται πως ζει η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega “Το Νησί” Kατερίνα Λέχου με τον αγαπημένιο της Μάνο Στρατάκη. Το διάσημο ζευγάρι συμπληρώνει 3 χρόνια σχέσης και είναι πολύ ευτυχισμένο. 
 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια μέσω του κοινού τους φίλου Μάνου Γαβρά, ο οποίος είναι και κολλητός του Κρητικού επιχειρηματία που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης Κατερίνας Λέχου. Ο Μάνος Γαβράς είχε γνωριστεί με την διάσημη ηθοποιό το 1998 στη Νέα Υόρκη και είναι φίλος του Μάνου Στρατάκη από το γυμνάσιο. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους.
 
Όπως δηλώνει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον στο περιοδικό People: “Όταν γνωρίστηκαν συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν έκανε τη σχέση τους να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, απλώς από τότε άρχισαν να βλέπονται συχνά”. Ωστόσο, οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια και φαίνονται να είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Πώς ξεκίνησε όμως η σχέση τους;
 
Οι δυο τους διασκέδαζαν πολύ μαζί κάθε φορά που έβγαιναν, όποτε όμως κάποιος τους ρωτούσε αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν συμβαίνει “τίποτα απολύτως”! Ακόμη, η Κατερίνα δεν κατέβαινε στην Κρήτη για διακοπές μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Εκείνο το καλοκαίρι άρχισαν όλα! Η συμπεριφορά και τον δυο έγινε λίγο διαφορετική και οι φίλοι τους άρχισαν να καταλαβαίνουν πως κάτι τρέχει αναμεσά τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί τον Οκτώβριο του 2007.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο