Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Tyra Banks! Πώς τη βοήθησε το Sex and the City να χάσει κιλά; Plus: Όλα τα fitness μυστικά της

Τι συνέβη και έφτασε να πάρει 15 ολόκληρα κιλά; Με ποιον τρόπο κατάφερε να τα επιστρέψει και πάλι στην γνώριμη σιλουέτα της;

Το όνομά της ήταν για χρόνια συνώνυμο της super sexy αδύνατης φιγούρας. Ήταν εκείνη που θα συνιστούσε στις διαγωνιζόμενες του America’s Next Top Model να προσέξουν τη διατροφή τους. Πριν όμως από μερικά χρόνια η εξωτικής ομορφιάς Tyra πήρε κιλά. Και τα μέσα ενημέρωσης δεν άφησαν το γεγονός να περάσει απαρατήρητο.

Στο πέρασμά της από supermodel σε παρουσιάστρια η Tyra Banks είδε την σιλουέτα της να αλλάζει. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει 15 κιλά. Η Tyra Banks υποσχέθηκε στον εαυτό της να χάσει βάρος για να είναι πιο υγιής και fit, αλλά όχι skinny. Το πρόγραμμά της δεν περιελάμβανε συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά υγιεινή διατροφή, καθημερινή εξάσκηση και καλή διάθεση.

Η σκληρή στάση των ΜΜΕ
Τα πηγαδάκια του Hollywood και των gossip περιοδικών πήραν φωτιά: “Η καλλίγραμμη παρουσιάστρια του next Top Model έβαλε κιλά” Πολλά μπορεί να ακούστηκαν για το πόσα κιλά έβαλε, μέχρι και ψεύτικες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε