Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Cuisine A La Francaise! Συνταγές που ευωδιάζουν παριζιάνικο αέρα. Μάθημα Πρώτο…

Cuisine A La Francaise! Συνταγές που ευωδιάζουν παριζιάνικο αέρα. Μάθημα Πρώτο…

Η γαλλική κουζίνα είναι ίσως η πιο διάσημη στον κόσμο! Και ξέρεις κάτι;

Το μυστικό της είναι πως ενώ όλες τις οι παρασκευές σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις, στο τέλος της ημέρας τίποτα δεν θα σε αφήσει με μια αίσθηση φουσκωμένου στομάχου ή αδιαθεσίας. Τουλάχιστον όταν εκμεταλλεύεσαι τις έξυπνες παραλλαγές τους…

ΜΑΘΗΜΑ 1ο…
Ποιο είναι το πιο διάσημο σνακ της γαλλικής μαγειρικής μετά την κρέπα και την κρέμα καραμελέ; Μα φυσικά το fondue! Όμως εκτός από τη απολαυστική λιωμένη σοκολάτα, μια γνήσια Γαλλίδα μπορεί να ετοιμάσει ένα ολόκληρο τραπέζι μόνο με πυρίμαχα σκεύη, έτοιμα να υποδεχτούν υπέροχες λιχουδιές. Μια τέτοια ιδέα λοιπόν είναι και το Fondue τυριών που θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για απογευματάκι με παρέα.

Η παραδοσιακή συνταγή θέλει πολλά τυριά να λιώνουν σε κρέμα γάλακτος και λάδι, όμως αυτό δεν θα άρεσε καθόλου στη σιλουέτα σου. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε μια παραλλαγή δροσερή, εύκολη και κυρίως πανάλαφρη.

ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ La Vache Qui Rit® Light [Κάνε κλικ εδώ] και κάνε κλικ στο Restaurant για να βρεις τη συνταγή! 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΕΣ ΣΕΦ
Αν η μικρή γαλλική φινέτσα στην κουζίνα σου έκανε “κλι”, τότε κλίκαρε κι εσύ στην εικόνα παρακάτω μπες στον κόσμο του La Vache Qui Rit® Light και ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Restaurant της αγελάδας που γελά! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε