Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημοσιογράφος κατηγορεί την Εύη Βατίδου για ξυλοδαρμό!

Νέα διαμάχη ξεκινά για την Εύη Βατίδου, όπως φαίνεται… Αυτή τη φορά οι διαφορές της έχουν να κάνουν με έναν δημοσιογράφο ο οποίος ισχυρίζεται πως του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και του πήρε τη φωτογραφική μηχανή.

Νέα διαμάχη ξεκινά για την Εύη Βατίδου, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ της Real News. Αυτή τη φορά οι διαφορές της έχουν να κάνουν με έναν δημοσιογράφο ο οποίος ισχυρίζεται πως του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και του πήρε τη φωτογραφική μηχανή.

Ο Χρήστος Τσικνιάς, όπως είναι το όνομα του νεαρού δημοσιογράφου, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αθηνών για την υπόθεση υποστηρίζοντας πως δέχθηκε αναίτια επίθεση από την πρώην σύζυγο του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, έξω από τα δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, οι δυο τους συναντήθηκαν εκεί όταν η Εύη Βατίδου προσκλήθηκε να καταθέσει στα πειθαρχικά όργανα του Συλλόγου αναφορικά με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Αποχωρώντας από το κτίριο η κα. Βατίδου απέφυγε κάθε δήλωση στα κανάλια και τους δημοσιογράφους, δείχνοντας μάλιστα εμφανώς ενοχλημένη από την παρουσία τους εκεί.

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε