Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

H Tζούλια πήγε να κάνει και δεύτερη μήνυση στον πατέρα της!

H Tζούλια πήγε να κάνει και δεύτερη μήνυση στον πατέρα της!

Δίπλα της ήταν φυσικά και την παρότρυνε ο Μένιος Φουρθιώτης…

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, σύμφωνα με την Espresso, το Σαββατοκύριακο το πέρασε στη Λάρισα γιατί έκανε μία από τις λεγόμενες “αρπαχτές” της! Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Λάρισας, το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε αγκαζέ με τον Μένιο στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησαν να καταθέσουν μήνυση κατά του πατέρα της Τζούλιας, Ζήσιμου Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μένιος, μπήκε μαζί με την Τζούλια στο γραφείο του αξιωματικού και ζήτησε να κατατεθεί μήνυση κατά του Αλεξανδράτου. Ο αξιωματικός ρώτησε τον manager αν αυτός θα ήταν ο μηνυτής και όταν πήρε αρνητική απάντηση , τότε του ζήτησε να αφήσει την Τζούλια Αλεξανδράτου μόνη της και να περάσει έξω από το γραφείο.

Ο Μένιος μη περιμένοντας τη συγκεκριμένη αντίδραση εκνευρίστηκε και αρνήθηκε, αλλά ο αστυνομικός τού εξήγησε μία ακόμη φορά ότι η μήνυση είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να την υποβάλλει η ίδια  και όχι εκείνος. Έπειτα ζήτησε από τους αστυνομικούς, να τον βγάλουν έξω από το γραφείο. Τότε, σε έξαλλη κατάσταση, ο συνεργάτης της τραγουδίστριας άρχισε να φωνάζει και “απαίτησε” από την ίδια να σηκωθεί και να φύγουν, όπως και έγινε. 

Πριν περάσει όμως την πόρτα εξόδου σύμφωνα πάντα με αξιωματικό, φρόντισε να απειλήσει τους αστυνομικούς ότι έχει “γνωστούς” και ότι θα “πάει” την υπόθεση στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε