Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Jolie-Pitt:χωρίζουν η όχι; Τα τελευταία νέα!

Jolie-Pitt:χωρίζουν η όχι; Τα τελευταία νέα!

θρίλερ με το χωρισμό του διάσημου ζευγαριού!

Ενώ η είδηση του χωρισμού τους είναι το κους κους του πλανήτη, κάποια δημοσιεύματα όπως αυτό του έγκριτου People, προσπαθεί να τα μαζέψει… Σύμφωνα λοιπόν με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι,οι φήμες για χωρισμό δεν ισχύουν! Πρέπει να σημειώσουμε ότι το περιοδικό People έχει καλές σχέσεις με τους Brangelina και είναι αυτό που δημοσίευσε αποκλειστικά τις φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών τους το 2008.

Από την άλλη η σκανδαλοθηρική News of the world επιμένει ότι το ζευγάρι χωρίζει οριστικά!

Ότι το ζευγάρι περνάει κρίση το έχουμε διαβάσει και ξαναδιαβάσει…Είναι η πρώτη φορά όμως, που τα πράγματα είναι σοβαρά. Η βρετανική εφημερίδα news of the world, έριξε χθες βόμβα μεγατόνων στο Χόλυγουντ! Χωρίζει το πιο όμορφο, το πιο διάσημο και το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι του κόσμου. Η εφημερίδα μίλησε για χαρτιά και υπογραφές, για το τι θα γίνει με τα έξι παιδιά τους, τα 9 σπίτια τους και τα 205 εκατομμύρια λίρες!

Ο διεθνής τύπος και τα ειδησεογραφικά sites έχουν μοιραστεί στα..δύο.Κάποια γράφουν ότι το ζευγάρι χώρισε, κάποια με αρχηγό το people ότι δεν χωρίζουν ενώ άλλα προχώρησαν το θέμα, γράφοντας ότι ο Μπράντ γυρίζει πίσω στην πρώην γυναίκα του την Τζένιφερ Άνιστον!

Μείνετε συντονισμένοι …αναμένονται καυτές εξελίξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ PITT και JOLIE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε