Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Μετά την επανένωση με τον Κάνιε Γουέστ ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Kanye West Κιμ Καρντάσιαν

Στο αγαπημένο της νησί βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν, γεγονός που μοιράστηκε με τους followers της και προκάλεσε πανικό στο Instagram με τις φωτογραφίες που πόσταρε. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η πασίγνωστη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα παραθέρισε στο νησί πριν ή μετά την επανένωσή της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν συγκέντρωσε περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes και οι followers της έμειναν άναυδοι από την εμφάνισή της. Η πασίγνωστη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα «πλατσούρισε» στα νερά του αγαπημένου της νησιού φορώντας ένα μίνιμαλ μπικίνι στο χρώμα του δέρματος και ένα ασορτί καουμπόικο καπέλο. «Επιστροφή στο αγαπημένο μου νησί», έγραψε. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Η Κιμ Καρντάσιαν, όπως όλα δείχνουν, προτίμησε ξανά για τις διακοπές της το ιδιωτικό νησί της Ταϊτής, όπου είχε γιορτάσει νωρίτερα μες στη χρονιά τα 40ά της γενέθλια. Σύμφωνα με τη Sun, δεν είναι ξεκάθαρο εάν η πασίγνωστη τηλεπερσόνα παραθέρισε στο νησί πριν ή μετά την επανένωσή της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ. Οι δυο τους πάντως συναντήθηκαν μετά από καιρό στο party κυκλοφορίας του νέου δίσκου του Κάνιε, «Donda», και το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ καλό. 

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση Καρντάσιαν-Γουεστ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FOODGOD® (@foodgod)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nothing special. ® (@nothingspecial.usa)

Με πληροφορίες από Sun

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις