Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ο Γ. Λιάγκας στο TLIFE για το εστιατόριο του, τις διακοπές με τη Φαίη και τη νέα σεζόν!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πλέον κι επιχειρηματίας! Τι λέει στο TLIFE γι’αυτό και ποια είναι η άποψη της Φαίης;

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν στέκεται στην τηλεοπτική του επιτυχία και κάνει νέο βήμα και καινούριο εγχείρημα! Ήδη λέγεται κι επιχειρηματίας αφού ανοίγει εστιατόριο στην αγαπημένη του περιοχή,που δεν είναι άλλη από τη Βουλιαγμένη!

Εμείς τον πετύχαμε καθ’οδόν για το μαγαζί του, αφού επιβλέπει όλες τις εργασίες και μας μίλησε για τη νέα του προσπάθεια και όχι μόνο!

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του εστιατορίου; Είμαι δημότης και λάτρης τη Βουλιαγμένης. Είμαι τοπικιστής και θεωρώ πραγματικά ότι είναι ο ωραιότερος δήμος της χώρας! Ζω στα νότια προάστια, όσα χρόνια ζω στην Αθήνα και αγαπάω πολύ τη θάλασσα, έχω πολλές φιλίες με παιδιά από τη Βουλιαγμένη, έχω δημιουργήσει μια πολύωραία ομάδα Βουλιαγμενωτών και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο στέκι κατ’αρχήν για εμάς, για τους φίλους μας και για όσους θα έρθουν στο μαγαζί.

Πότε ανοίγει, τι ιδιαίτερο θα βρούμε εκεί; “Ευελπιστούμε να ανοίξουμε την επόμενη εβδομάδα κι αν δεν τα καταφέρουμε τη μεθεπόμενη! Σε δέκα μέρες από τώρα ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει! Θα είναι ένα μαγαζί με τα καλύτερα πρωινά που θα μπορεί να φάει κάποιος, πολύ καλό φαγητό το βράδυ και φανταστικά cocktails! 

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε