Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Π. Καλλίδης αποκαλύπτει στο TLIFE αν θα παντρευτεί και μιλάει για την κρίση και τις γυναίκες της ζωής του!

Ο Π. Καλλίδης αποκαλύπτει στο TLIFE αν θα παντρευτεί και μιλάει για την κρίση και τις γυναίκες της ζωής του!

Mίλησε στο TLIFE για τις γυναίκες της ζωής του, την σύντροφό του Λ. Μάρκογλου και τις δύο κόρες τους, για τα σχέδια γάμου, την επιθυμία να αποκτήσει αγοράκι, για την μεγάλη επιτυχία του σχήματος, για το αν θα έπαιρνε μέρος στο Dancing with the stars κι πολλά ακόμα.

Η επιτυχία του Πάνου Kαλλίδη στο Vox συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά! Μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Στέλλα Καλλή έχουν φτιάξει έναν νεανικό και καθαρά λαϊκό πρόγραμμα το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό. Το διαπιστώσαμε κι εμείς στο TLIFE πηγαίνοντας μία Πέμπτη βράδυ να τους ακούσουμε.

Λουλουδοπόλεμος, χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το κοινό να τραγουδάει μαζί με τον Πάνο και τους άλλους καλλιτέχνες του σχήματος κάθε επιτυχία. Λίγο μετά το πρώτο πρόγραμμα, τρυπώσαμε στα καμαρίνια. Μας υποδέχτηκε ο Πάνος με το γνωστό κέφι και διάθεση για χιούμορ και κουβέντα! Στην συζήτηση που ακολούθησε μας αποκάλυψε πολλά…

Mίλησε στο TLIFE για τις γυναίκες της ζωής του, την σύντροφό του, Λεάννα Μάρκογλου και τις δύο κόρες τους, για τα σχέδια γάμου, την επιθυμία να αποκτήσει αγοράκι, για την μεγάλη επιτυχία του σχήματος, για το αν θα έπαιρνε μέρος στο Dancing with the stars κι πολλά ακόμα.

Υπάρχει πολύ ενέργεια και κέφι στο πρόγραμμα και διασκεδάζεις κι εσύ είδαμε! Σου δίνει ενέργεια ο κόσμος ή είσαι έτσι σαν άνθρωπος;

Είναι και η μέρα σήμερα ξεχωριστή γιατί είναι τα παιδιά από το TLIFE κάτω. Για μένα είναι μια ξεχωριστή μέρα κι έτσι έχω κι εγώ κέφια.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε