Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι καλοντυμένες της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης!

Ποιες ήταν η πιο λαμπερές παρουσίες της σημερινής ορκωμοσίας. Δείτε τις πιο καλοντυμένες κυρίες το νέου κυβερνητικού σχήματος!

Την παράσταση έκλεψαν στη σημερινή ορκωμοσία οι κυρίες της κυβέρνησης που εμφανίστηκαν σικ και καλοντυμένες. Κάποιες μόλις μπήκαν στο κυβερνητικό σχήμα και κάποιες άλλες απλώς άλλαξαν θέσεις. Οι περισσότερες όμως έδειξαν τη φινέτσα και το καλό τους γούστο.

Ενώ, λοιπόν, ο ανασχηματισμός και η ορκωμοσία αποτελεί την είδηση της ημέρας ένα άλλο θέμα που προκείπτει είναι το τι επέλεξαν οι κυρίες του νέου κυβερνητικού σχήματος για τη μεγάλη στιγμή. 

Πρώτη και καλύτερη η νεοεισερχόμενη στην κυβέρνηση Παπανδρέου, Άννα Νταλάρα, η οποία βρέθηκε στη θέση της υφυπουργού Εργασίας. Η Άννα Νταλάρα, κομψή και φινετσάτη, κινήθηκε στο κλασικό μπλε-λευκό, με ιδιαίτερη πινελιά την ξεχωριστή τσάντα της. 

Στα ίδια χρώματα με ένα αυστηρό σκούρο μπλε ταγέρ με παντελόνι και κλασσικό χτένισμα, εμφανίστηκε η νέα υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, η οποία κάνει πάντα τη διαφορά.

Η Φώφη Γεννηματά με μαύρες λουστρίνι peep toes και ένα μάυρο φόρεμα με λευκό κοντό σακάκι ήταν σίγουρα ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες. Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδέιας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έκλεψε τις εντυπώσεις με τον αέρα και τη σικ εμφάνισή της.


 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε