Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

P.Field:”To Sex and the city είναι εμπειρία ζωής”

H διάσημη ενδυματολόγος που ντύνει την λαμπερή τετράδα των πρωταγωνιστριών του “Sex and the city” μιλά για τις συνεργασίες της.

Η Patricia Field είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της δημοφιλούς σειράς. Η κολλητή φίλη της Άννας Βίσση και του Φώτη Σεργουλόπουλου συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τους δημιουργούς του “Sex and the city”.

“Από την αρχή ήταν κάτι μοναδικό, κάτι που δεν μπορείς να φανταστείς μέχρι να το ζήσεις. Είμαι στο “Sex and the city” για κάτι λιγότερο από δεκαπέντε χρόνια και πρέπει να πω ότι έχει εξελιχθεί”, υποστηρίζει η ίδια στην εφημερίδα Espresso. “Κατά κάποιο τρόπο είμαστε σαν οικογένεια! Το να γυρίζουμε αυτές τις ταινίες ήταν για μένα σαν να έπαιρνα την οικογένειά μου για διακοπές”,αναφέρει στη συνέχεια.

“Οπου και να πάω έρχονται και με ρωτούν για τις εμπειρίες μου. Είτε είναι Κινέζες είτε Νοτιοαμερικανές, με δυο λόγια γυναίκες από κάθε γωνιά της Γης με ρωτάνε πάντα το ίδιο πράγμα. Στα μάτια μου είναι ένα διεθνές exclusive club που αποτελείται από εκατομμύρια γυναίκες που βγαίνουν, φτιάχνονται, γίνονται κκοκέτες, μπαίνουν σε λιμουζίνες, παρακολουθούν σινεμά”,υποστηρίζει η ενδυματολόγος για την μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής τετράδας.

Η μεταφορά της σειράς στον κινηματογράφο ήταν για εκείνη μια ξεχωριστή εμπειρία: “Για μένα ήταν συναρπαστικό το να δουλέψω πάνω σε αυτό το project και να παρακολουθήσω από κοντά πώς εξελίχθηκε και αποδόθηκε πρώτα στη μικρή και μετά στη μεγάλη οθόνη.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε