Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παντρεύτηκαν Καρβέλας – Πάνια με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Η μπομπονιέρα του γάμου ΦΩΤΟ NEWSIT
Η μπομπονιέρα του γάμου ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο γάμος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια ήταν σίγουρα ο πιο ανατρεπτικός γάμος της χρονιάς, αλλά και με το μεγαλύτερο μυστήριο.

Με κουμπάρα την Κορομηλά, πολλούς επώνυμους και μεγάλη ασφάλεια που είχαν δημιουργήσει κλοιό για τα αδιάκριτα μάτια παντρεύτηκαν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, ένα από τα πλέον ανατρεπτικά ζευγάρια της showbiz. Η άφιξή τους στην εκκλησία έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας για να αποφύγουν την ζωντανή μετάδοσή του από τα κεντρικά δελτία.

 

Ο γάμος με πλήθος καλεσμένων έγινε στο Politeia Tennis Club. Το ζευγάρι έφθασε σε ένα πολυτελές αυτοκινήτο, που οδηγούσε ο Νίκος Καρβέλας, καταχεικροκροτούμενο από τους υψηλούς καλεσμένους. Η Αννίτα Πάνια φορούσε ένα κόκκινο νυφικό ενώ ο σύντροφός της μαύρο κοστούμι συνδιασμένο με αθλητικά παπούτσια.

 
Μεταξύ των επώνυμων που βρέθηκαν στον γάμο ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλία Γερμανού, ο Θέμης Γεωργαντάς, η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Κιμ, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου (πρώην αγαπημένη του Καρβέλα), ο Δημήτρης Κοντολάζος και ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε