Lifestyle

Παυλίνα Βουλγαράκη: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο σύντροφός της, που έγιναν γονείς για πρώτη φορά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Παυλίνα Βουλγαράκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3μιση περίπου κιλών, με την είδηση να προκαλεί χαρά και συγκίνηση σε συγγενείς και φίλους της τραγουδίστριας. Το αγγελούδι είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Στέφανο, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της αγαπημένης του και πλέον οι δυο τους, ζουν ξεχωριστές στιγμές ως γονείς.

«Δεν το πήρα απόφαση, μου προέκυψε. Τίποτα σημαντικό δεν έχω πάρει ποτέ απόφαση. Απλά συνέβη. Ούτε έκανα καμία κρίση, αλήθεια. Έκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό και είπα “πάμε”» είχε πει η Παυλίνα Βουλγαράκη, όταν ακόμα ήταν έγκυος.

«Για να καταλάβεις, στο αγόρι μου δεν το είχα πει καν ότι θα κάνω τεστ. Δεν είχα καθυστέρηση αλλά το ένιωσα. Περίεργο. Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε με κάποιον που είμαι μαζί και τον αγαπώ τόσο πολύ και είμαι ερωτευμένη. Δεν πανικοβλήθηκα καθόλου. Τώρα ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω αυτό στη ζωή μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο σύντροφός της είναι σε σχέση εδώ και περίπου δύο χρόνια, μοιράζοντας τις ζωές τους ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη. Εκείνος ασχολείται με τον ξενοδοχειακό τομέα, ενώ οι δυο τους, πριν καταλήξουν στη σχέση, είχαν μια μακροχρόνια φιλία.

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Στις 6 Απριλίου, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι καλωσορίσματος του νέου μέλους στο εξοχικό της οικογένειας στο Σούνιο. Στο πλευρό τους βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία διακόσμησαν τον χώρο με λουλούδια. Οι φίλοι της τραγουδίστριας στόλισαν το σπίτι με στεφάνια και ανθοσυνθέσεις, ενώ ζωγράφισαν την κοιλιά της με πολύχρωμα λουλούδια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlina Voulgaraki (@pavlina__voulgaraki)

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, εμφανώς χαρούμενη, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Χάλι Μπέρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον 12χρονο γιο της μετά την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος της από τον πρώην σύζυγό της
O πρώην σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, εξασφάλισε προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον της, τα οποία περιόρισαν τον χρόνο που μπορεί να περνά με τον γιο τους σε ημερήσιες επισκέψεις
Halle Berry
Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση είναι κομμάτι της ζωής μου 25 χρόνια τώρα – Δεν θα κλείσει ποτέ αυτή η ιστορία»
«Καλό είναι να βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται κάθε φορά από τους παρουσιαστές, να δίνουμε χρόνο, να παίρνουν ανάσα τα προϊόντα, να μη συγκρίνουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Καρβέλας ζητά από την Άννα Βίσση 200.000 – 300.000 ευρώ: «Όλα θα λυθούν με συζήτηση» αναφέρει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη διαφωνία, η οποία φέρεται να προέκυψε όταν ο Νίκος Καρβέλας ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσε πως είχε συμφωνηθεί
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας 46
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
7