Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πώς να κάνεις ένα μανικιούρ με animal prints!

Πώς να κάνεις ένα μανικιούρ με animal prints!

Το animal print ξαναχτυπά… Αυτή την φορά στα νύχια μας!

Μια χαλαρή μέρα αφιερωμένη όλη στον εαυτό σου…Χμμ! Τουλάχιστον ένα μέρος αυτής. Το μόνο που χρειάζεσαι για να ακολουθήσεις αυτό το How To είναι κέφι, καλή διάθεση, τα κατάλληλα εργαλεία και τα οφέλη σου θα είναι πολλά. Μέτρησε:
Πρώτον, θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου
Δεύτερον, θα κάνεις ένα είδος… ψυχοθεραπείας! Το να ασχολείσαι με τα νύχια σου είναι τόσο χαλαρωτικό με το να ασχολείσαι με τον κήπο σου (Το είπε και η Essie. Δες εδώ). Αν δεν έχεις κήπο, λοιπόν, άδραξε αυτή την ευκαιρία (χα!)
Τρίτον, θα γλιτώσεις χρήματα που θα έδινες για ένα μανικιούρ, δηλαδή περίπου €15.00-20.00.
Τέταρτον, θα νιώσεις πολύ περήφανη όταν από Δευτέρα στο γραφείο όλοι θα σε ρωτάνε για τα νύχια σου κι εσύ θα λες με καμάρι “Εγώ το έκανα!”.

Η ιδέα για το σημερινό How To nails προέκυψε κατευθείαν από τα catwalks του Φθινοπώρου και τα animal prints που μας έδειξαν σε όλους τους πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς! Για να το έχεις και σαν εικόνα πάρε μια γεύση παρακάτω…

Από αριστερά: Dolce & Gabanna με ασπρόμαυρο animal print και Betsey Johnson και Angelo Marani με τα πιο κλασικά γήινα

Φυσικά, ο animal printed πυρετός επηρρέασε και τα μεγαλύτερα nail salons ανά τον κόσμο που κάνουν τάση. Το Wah, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο fashionable nail salons του Λονδίνου, ακολούθησε το δρόμο των leopard nails κάνοντας διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Δες παρακάτω…

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε