Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σ. Φαραζή στο TLIFE: “Θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί αλλά το οικονομικό με φρενάρει”

Μας μιλάει για την συνεργασία της με τον Σταμάτη Φασουλή, την επιλόχειο κατάθλιψη, την αλλαγή που έχει φέρει η κόρη της στη ζωή της ενώ μας εκμυστηρεύεται ότι της λείπει η τηλεόραση.

Η Σοφία Φαραζή θεωρεί τον εαυτό της τυχερό, όχι μόνο γιατί φέτος συμμετέχει σε μία θεατρική δουλειά όπως είναι το “Όθων και Ποθούλα” αλλά και γιατί δουλεύει με ανθρώπους όπως είναι ο Σταμάτης Φασουλής. Λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, η ηθοποιός μιλάει στο ΤLIFE για την συνεργασία της αυτή αλλά και για τον τρόπο που άλλαξε το παιδί τη ζωή της, μας αποκαλύπτει αν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, αν θέλει δεύτερο παιδί αλλά και το πόσο της λείπει η τηλεόραση.

Νιώθετε τυχερή που, σε αυτή την δύσκολη εποχή που το ποσοστό ανεργίας των ηθοποιών φτάνει στο 95%, δουλεύετε και μάλιστα με τέτοιους συνεργάτες;

Ναι, εννοείται. Φυσικά!

Παρόλα αυτά η τηλεόραση σας λείπει;

Ναι αμέ, μου λείπει. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η τηλεόραση και μου αρέσει. Όλη αυτή η διαδικασία του γυρίσματος. Όταν έχεις ένα ωραίο σενάριο χαίρεσαι ακόμα πιο πολύ και όταν είναι και καλή δουλειά, ανυπομονείς να πας. Δεν με κουράζει καθόλου η τηλεόραση και δεν την έκανα μόνο για τα χρήματα, την έκανα γιατί την αγαπάω. Βέβαια, μου λείπει απλά δεν μου λείπει τόσο πολύ, ακόμα, ώστε να μειώσω τον χρόνο που έχω με το παιδί μου για να πάω σε αυτήν.

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε