Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Τέσσερα μαύρα κουστούμια” !

“Τέσσερα μαύρα κουστούμια” !

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κάνει  μία ακόμη εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής

Ο αυτοδίδακτος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, όπως ο ίδιος δηλώνει, επιχειρεί με την τέταρτη κατά σειρά ταινία του, να μας οδηγήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία “Τέσσερα μαύρα κουστούμια”, προβάλλεται στην μεγάλη οθόνη από τις 25 Μαρτίου και είναι η ιστορία “τεσσάρων νεκροκομιστών που αναλαμβάνουν να κουβαλήσουν κάσα απ’ την Αθήνα στη Βοιωτία, έναντι αμοιβής που θα τους βοηθήσει να ξελασπώσουν.”

Μετά το No Budget Story, Τα Φτηνά Τσιγάρα και την Καρδιά του Κτήνους, ο Ρένος Χαραλμπίδης επιστρέφει με μια ταινία που αρχίζει ως μαύρη κωμωδία και συνεχίζεται ως σουρεαλιστικό road movie. Οι πρωταγωνιστές, εκτός από τον ίδιο τον δημιουργό, είναι οι Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Σπυριδάκης και Άλκης Παναγιωτίδης.

O Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε στο NewsIt : “Oι αίθουσες γεμίσανε με κοινό κάθε ηλικίας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ταινία.Θέλω να ευχαριστήσω τους θεατές που ακολούθησαν την ταινία στις πρώτες μέρες της ζωης της.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε