Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για τη Ναταλία Γερμανού

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για τη Ναταλία Γερμανού

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης και κάθε σαββατοκύριακο είναι «Μες στην καλή χαρά». Όσοι μάλιστα τη γνωρίζουν καλά, υποστηρίζουν ότι η Ναταλία Γερμανού, το «Ναταλάκι» όπως τη λένε χαρακτηριστικά, είναι πάντα μες στην καλή χαρά, βλέποντας τα πράγματα αισιόδοξα.

Ακόμα και με το… θρίλερ που υπήρξε στην αρχή αλλά και στα μέσα της σεζόν σχετικά με την εκπομπή της στον ALPHA, η Ναταλία δεν έχασε ούτε το χιούμορ της, ούτε την αισιοδοξία της.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και η εκπομπή βγήκε στον αέρα συνεχίζοντας να καταγράφει υψηλές τηλεθεάσεις. Τις τελευταίες μάλιστα μέρες, αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας να αποφάσισαν πως η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφονται, ανανέωσαν το συμβόλαιο της Ναταλίας για ακόμα έναν χρόνο. Είναι αλήθεια όλα αυτά; Πήρε πράγματι η Ναταλία το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν; Η απάντηση είναι… δυστυχώς όχι!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συζήτηση της παρουσιάστριας με τα στελέχη του ALPHA για την επόμενη σεζόν. Κι ο λόγος δεν είναι ότι δεν θέλουν να συνεχίσει η εκπομπή. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης είναι ικανοποιητική και η εκπομπή έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν όμως και στο τηλεοπτικό τοπίο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποφασίσουν στον ALPHA τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν με την εκπομπή, που παρά την επιτυχία της στις τηλεθεάσεις, αποφέρει λίγα έσοδα στο σταθμό καθώς η διαφημιστική πίτα τα πρωινά του σαββατοκύριακου είναι πολύ μικρή. Οι όποιες αποφάσεις για την εκπομπή θα ληφθούν στα μέσα καλοκαιριού που τα στελέχη του σταθμού θα δουν τι εκπομπές μπορούν να βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο κανάλι της Κάντζας σκέφτονται κάποια άλλα projects για το Ναταλάκι. Μελετώντας από τώρα το τι εκπομπές μπορούν να βγάλουν next year, θεωρείται σίγουρο ότι ανάμεσά τους θα είναι μία μουσική εκπομπή στιλ «Chart show» ή κάποιο talent show. Και η Ναταλία Γερμανού είναι από τις επικρατέστερες για να αναλάβει την παρουσίαση είτε της μίας είτε της άλλης εκπομπής. Άλλωστε είναι σίγουρο πως όποια εκπομπή παρουσιάσει, με το κέφι της και τη θετική της ενέργεια θα κάνει τους τηλεθεατές να είναι… μες στην καλή χαρά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε