Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί οι «Βασιλιάδες» τα βάζουν με τους αστέρες του NBA;

ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά τη μάχη της τηλεθέασης, θα κατέβουν στη μάχη του… παρκέ δίνοντας αγώνα μπάσκετ και μάλιστα, εναντίον αστέρων του NBA.

Τέσσερις νεαροί ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην καθημερινή σειρά του MEGA «Βασιλιάδες» θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι εκτός από το υποκριτικό ταλέντο, διαθέτουν και αθλητικές ικανότητες. Κι αυτό θα γίνει για καλό σκοπό.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την Τρίτη 3 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο ΟΑΚΑ με σκοπό την ευαισθητοποίηση της νεολαίας για το Trafficking, δηλαδή τη σύγχρονη δουλεία και εμπορία ανθρώπου από άνθρωπο που δυστυχώς, ανθεί στην εποχή μας. Είναι γνωστό ότι καθημερινά πολλές γυναίκες και κυρίως παιδιά από φτωχές χώρες μεταφέρονται σε ανεπτυγμένες χώρες υποχρεούμενοι να εργαστούν για λογαριασμό των δουλεμπόρων, που απλώς τους παρέχουν τροφή και στέγαση υπό άθλιες συνθήκες. Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για το Trafficking οι νέοι. Για το λόγο αυτό και την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν 8.000 μαθητές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και αγώνας μπάσκετ με τη συμμετοχή αθλητών του ΝΒΑ, όπως των Πέτζα Στογιακοβιτς, Τρέισυ Μάρει και Άσλεϊ Ρομπινσον αλλά και ελλήνων αθλητών και ηθοποιών. Ανάμεσά τους οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Φραγκίσκος. Αλβέρτης, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Βούλα Πατουλίδου και Αντώνης Νικοπολίδης καθώς και οι τέσσερις νεαροί ηθοποιοί των «Βασιλιάδων» και συγκεκριμένα οι Μάνος Ιωάννου, Thomas Πρωτόπαπας, Νίκος Αναδιώτης και Πάνος Βλάχος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι όλοι τους συμμετέχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή ευαισθητοποίησης των νέων απέναντι στο Trafficking.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε