Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Survivor 2024: Οι Μπλε στη Νέα Υόρκη, ο Γιάννης Περπατάρης στην Ελλάδα

Survivor 2024: Οι Μπλε στη Νέα Υόρκη, ο Γιάννης Περπατάρης στην Ελλάδα

Το έπαθλο που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor προκάλεσε… χαμό: ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη περίμενε τους παίκτες της ομάδας που θα κέρδιζε απόψε (25.04.2025) στον αγώνα ασυλίας.

Κάπως έτσι, το… άγχος για τη μονομαχία παραμονής ή όχι στο Survivor πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Όλοι ήθελαν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και αυτό φάνηκε από την ένταση και το πάθος στον στίβο μάχης.

Λόγω ενός τραυματισμού στον αυχένα και ενόψει της μονομαχίας για την παραμονή, η Δώρα Νικολή, με απόφαση της ομάδας της, δεν αγωνίστηκε.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά και κάθε νίκη πανηγυριζόταν σαν να ήταν η… τελική. Όπως για παράδειγμα αυτή του Φάνη Μπολέτση επί του Γιώργου Γκιουλέκα. Ο πρώτος ήταν εκείνος που με νίκη επί του Γιώργου Παπαχαραλάμπους έδωσε τη νίκη με 12-8 στους Μπλε και τους έστειλε στη Νέα Υόρκη.

  

Οι Κόκκινοι ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους και αποχώρησαν από το ceremony που ακολουθεί κάθε αγώνα, κάτι που δεν ενόχλησε τους παίκτες των Μπλε που είχαν… μεθύσει από την ευτυχία του ταξιδιού στο «Μεγάλο Μήλο».

  

Το γιατί αποχώρησαν οι Κόκκινοι, το εξήγησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου: ενόχλησαν τα «εριστικά βλέμματα» και κάποια άλλα συμβάντα, όπως ανέφερε. Αλλά δεν αποκάλυψε ούτε ποιος έριξε τα βλέμματα ούτε και τι έγινε. Είπε, όμως, ότι κάποια πράγματα έγιναν off camera.

  

Και αφού βρέθηκαν στο Σέντραλ Παρκ και γνώρισαν τη νυχτερινή Νέα Υόρκη, οι Μπλε επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο για τη μονομαχία, στην οποία υποψήφιος ήταν και ο δικός τους, Θοδωρής Τουρκογεώργος.

  

  

Αυτή τη φορά, τα ζευγάρια δεν σχηματίστηκαν με βάση τα στατιστικά, ούτε και ο στόχος επελέγη από παίκτη. Αυτή τη φορά έγινε κλήρωση και η… μοίρα έφερε τη Δώρα Νικολή αντίπαλο με τον Γιάννη Περπατάρη. Μοιραία, ο Χριστόφος Ταξίδης αντιμετώπισε τον Θοδωρη Τουρκογεώργο.

  

Η Δώρα Νικολή δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να νικήσει 4-1 το Γιάννη Περπατάρη και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 4-2 τον Χριστόφορο Ταξίδη.

  

  

Ο Χριστόφορος τέθηκε αντιμέτωπος με τον Περπατάρη στην τελική μονομαχία και επικράτησε εύκολα 4-0, στέλνοντας τον αντίπαλό του πίσω στην Ελλάδα. «Έφτασα στα όριά μου» είπε ο παίκτης των Κόκκινων, που εξέφρασε την προτίμηση, το Survivor να κερδίσει ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ για τα καλά λόγια που είπαν τα παιδιά. Ευχαριστώ το Survivor για το ταξίδι αυτό που ήταν δύσκολο αλλά και ωραίο. Έφτασα λίγο στα όριά μου αλλά θα μου λείψει σίγουρα το παιχνίδι. Θέλω να πάρω αυτή την παρέα που έχουμε τώρα. Είχαμε δέσει πάρα πολύ και είναι τέλεια παιδιά», είπε ο Περπατάρης.

  

  

  

Η Δώρα Νικολή, με την οποία ο Γιάννης Περπατάρης ήταν σε διαρκή κόντρα από την πρώτη μέρα του Survivor, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την αποχώρησή του και ξεχνόντας όσα έχουν πει μεταξύ τους, τον χαρακτήρισε καλό παιδί.

  

Έτσι, ο Γιάννης Περπατάρης πήρε τη δάδα του και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις