Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιον «επαναστάτη» πολιορκεί ο ΑΝΤ1;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιον «επαναστάτη» πολιορκεί ο ΑΝΤ1;

Η μάχη για την τηλεθέαση είναι σκληρή και τα κανάλια χρησιμοποιούν όλα τους τα όπλα, προκειμένου να την κερδίσουν.

Ένα από αυτά, τα τελευταία χρόνια, είναι οι τούρκικες σειρές που έχουν κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα –δυστυχώς!- συνεχώς να μειώνεται ο αριθμός των ελληνικών σειρών που βγαίνουν στον αέρα.

Έτσι, αν και η φετινή σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, δεν σημαίνει ότι θα μας λείψουν οι τούρκικες σειρές. Στον ΑΝΤ1 λοιπόν είναι αποφασισμένοι αμέσως μετά το τέλος του Euro 2012, που θα μεταδώσει η ΕΡΤ, να ξεκινήσει στο prime time να προβάλλει μία καινούργια τούρκικη σειρά. Επικρατέστερος… μαχητής είναι ο «επαναστάτης», όπως μεταφράζεται στα ελληνικά ο τίτλος της σειράς «Asi». Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου βρίσκονται σε επαφές με την τούρκικη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της σειράς «Asi» ώστε να την εξασφαλίσει για προβολή.

Ποιο είναι το story του «επαναστάτη»; Ο Ντεμίρ, νεαρός επιτυχημένος επιχειρηματίας επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Αντάκια (Αντιόχεια), απ’ όπου είχε φύγει 6 χρονών όταν η μητέρα του αυτοκτόνησε πέφτοντας σε ένα ποτάμι, αφού είχε απολυθεί από το ράντσο που δούλευε. Σκοπός της επιστροφής του Ντεμίρ είναι να εκδικηθεί αυτούς που οδήγησαν τη μητέρα του στην αυτοκτονία. Μόλις φτάνει στη γέφυρα του ποταμού όπου έχασε τη μητέρα του, βλέπει μια κοπέλα να πνίγεται και τη σώζει. Κι όπως είναι αναμενόμενο, ένας έρωτας ξεκινά που θα προκαλέσει πολλές ανατροπές στις ζωές των ηρώων. Πρωταγωνιστής στη σειρά είναι ο Μουράτ Γιλντιρίμ, γνωστός στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Έρωτας και τιμωρία» που πρόβαλλε το MEGA.

Τις επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίσει αν ο «Επαναστάτης» καταλήξει στον ΑΝΤ1 και κάνει την εμφάνισή του στις τηλεοπτικές οθόνες μας, στις αρχές Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε