Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Απογοητεύτηκε το φανατικό κοινό του Γιώργου Αγγελόπουλου όταν κοροίδεψε την Σάρα. Το twitter του Survivor “πήρε φωτιά” και υποστήριξε την παίκτρια των Μαχητών!

Άλλη μία συγκλονιστική αναμέτρηση παρακολούθησε χθες το φανατικό κοινό του Survivor. Οι εντάσεις δεν έλειπαν όπως και οι κοροϊδίες… Αυτή τη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ένα “φάουλ” που απογοήτευσε τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του.

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα στο Survivor μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Κώστα Κοκκινάκη, ο Ντάνος κοροίδεψε την παίκτρια των Μαχητών, Σάρα. Η Σάρα χθες στο ματς ήταν εξαιρετική, έφτανε συνήθως πρώτη στον τελικό στόχο και εύκολα πετύχαινε δύο βολές με τη ρακέτα στο καλάθι.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Τι έκανε ο πιο δυνατός παίκτης των Διασήμων και φαβορί για τον τελικό του Survivor; Ο Ντάνος μιμούμενος την γυναικεία φωνή της Σάρα, είπε: «Κώστα!». Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ένας “πόλεμος” στο Twitter που δεν βλέπουμε συχνά για αυτόν, αφού θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού.

Το κοινό που μέχρι τώρα τον στηρίζει, έδειξε τη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπό του, πόσο μάλλον επειδή κοροίδεψε μια παίκτρια που πάντα είναι μέσα στο χαμόγελο, έχει θετική αύρα, δεν προκαλεί εντάσεις και δεν λέει κακή κουβέντα για κανέναν!

Νικητές στο χθεσινό ματς ήταν οι Μαχητές με 10 – 9. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχασαν από το εκρηκτικό δίδυμο Αναγνωστόπουλος – Σάρα. Οι Μαχητές είχαν από την αρχή το προβάδισμα και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εύστοχοι.

Έτσι, ένας παίκτης των Διασήμων σύντομα θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα παραμείνουν 4, ενώ το αντίπαλο “στρατόπεδο” εξασφάλισε την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο με 5 παίκτες.

Σήμερα Τρίτη 30/5,  αναμένουμε το επόμενο γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο του Survivor.

Δείτε μερικά tweets:

 

Διαβάστε επίσης:

Όσα θέλει να κρύψει η παραγωγή του Survivor! [vids]

6 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor! [vids]

Survivor: Ο single Βασάλος και το “χαρέμι” του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε