Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Απόλυτη ανατροπή στο Survivor! Διαψεύστηκαν τα spoilers!

Απόλυτη ανατροπή στο Survivor! Διαψεύστηκαν τα spoilers!

Μετά από ένα απίστευτο ντέρμπι σε έναν καθοριστικό αγώνα οι μαχητές κέρδισαν την ασυλία στο Survivor, με τους διασήμους να οδηγούνται πλέον σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ψηφοφορία και αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη τους.

Στο συναρπαστικό αγώνισμα ασυλίας διάσημοι και μαχητές κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελευταία στιγμή με τη Σάρα Εσκενάζυ να χαρίζει τελικά τη νίκη στους μαχητές με 10 – 8 και τα spoiler που την ήθελαν να φεύγει από το Survivor να διαψεύδονται πανηγυρικά.

Οι διάσημοι θα οδηγηθούν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και μετά την ψηφοφορία θα αποχωριστούν έναν ακόμα παίκτη τους, μένοντας τελικά μόλις τρεις στην παραλία ενώ οι μαχητές παραμένουν πέντε. Η παραμονή των παικτών για τις επόμενες πέντε αποχωρήσεις εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την κατάταξή τους με βάση την ψηφοφορία του κοινού.

H νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor ξεκινά απόψε το βράδυ μετά τον αγώνα της ασυλίας. Μετά την ατομική ασυλία οι διάσημοι θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού όπου και θα προκύψουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που αποχωρεί από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάσει αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη στο Survivor.

Μετά την ατομική ασυλία που κέρδισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την κάλπη βγήκαν προτεινόμενοι Μπο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ντάνος δεν είχε άλλη επιλογή από τον ψηφίσει τον Γιώργο Χρανιώτη. Ο Μπο αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι έχοντας συγκεντρώσει λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με τους συμπαίκτες του από το τηλεοπτικό κοινό.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε